Zašto je spavanje pored osobe koju volite dobro za vas i vaše zdravlje

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Problem je bombonice moja što nikada nije bila lepa ni kao mlada ;) a vidi Sierra Skye manekenka kako izgleda. :):give_r:Misliš da je moguće prevariti ovakvu bombonicu? Ovde mi je najsldja.:give_r::give_r::give_r::give_r:E ovo je lepota. Kako možeš da prevariš ovako nešto prelepo i savršeno????
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.981
Jeste lepa i jako zgodna, nije anemična mršavica. Nažalost, i takve mogu da budu prevarene, ali i one varaju, pa nikom ništa. :cool: :give_r:
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Mislio sam na muško varanje nje a ne na njeno varanje muškoga. ;):) :cool: Mislim kako muško može da vara takvu cicu??? o_Oo_Oo_Oo_O Kada "lepša" ne postoji to je plafon bre pogotovu ako ti je stalo a očigledno je da "mu" je stalo ako želi da je "poseduje." Naravno. A ja sam expert za cice i "znam" sve. ;):);):mig::mig::mig::give_r::give_r::give_r:
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.981
Eeee... da si ti meni živ i zdrav. :give_r:
I takve cice budu prevarene i to sa mnogo ružnijim. A znaš zašto? Pa često se dešava da su te najlepše cice hladne, pa onda njihovi muškarci umesto da ih zagreju, i probude u njima i ono što nisu ni znale da imaju, reše da nađu neku drugu i prevare je. Nažalost, to se često viđa u ovom tzv. realnom životu.
Nego, ne da smo skrenuli sa teme, nego smo otišli u drugi podforum. :beee:
 
Natrag
Top