Zašto često menjate " Avatar "

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Ja svoj avatar neverujem da cu uopste mennjati...
Vezala sam se za ovaj... :)

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Ti mora da si studirao pravo.

Jos uvek sudiram :) Medjutim, nisam toliko posvecen pojmu prava i samoj materiji koju ucim, koliko pojmu (ne)pravde. Zato moji avatari i porucuju: ko izbegne zemaljskom sudu, Bozji sud nece izbeci, jer Bozja je rec poslednja, a njegova pravda uvek stize.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Jos uvek sudiram :) Medjutim, nisam toliko posvecen pojmu prava i samoj materiji koju ucim, koliko pojmu (ne)pravde. Zato moji avatari i porucuju: ko izbegne zemaljskom sudu, Bozji sud nece izbeci, jer Bozja je rec poslednja, a njegova pravda uvek stize.

Onaj prethodni ti je bio bolji ... Vise si licio na Senatora ....

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Novi dan - novi doživljaji - novi reset mozga - novi avatar... wacko2 :blum3:

Zašto menjam avatar??? To volim,to volim... :blum3:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6N-apJ3WdSE]YouTube - Meksikanski miševi - Crtani film ( Benzin)[/ame]

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Jeste, ali bio je malo nejasan. Videcu da potrazim neki bolji... :)

Meni je bas bio ok. Nekako po igricama tog tipa, senatori bas tako izgledaju ... Veruj mi, naigrao sam se takvih na kilo, vise se ne secam pola kako su se zvale ... Ali, taj lik sa macem je bilo nesto sto me je stvarno asociralo na senatora a pomalo i na templara, samo sto nisi imao beli plast i krst na grudima ... Bila je bas ok slika ....

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Nabasao sam na ovaj sto igra,postavim ga i nista od igranja.Zasto,da li sam ja nesto zeznuo po starom dobrom obicaju ili je to na forumu ukinuta opcija da avatar cupka?:(

Natrag