Zašto boravite na forumu/forumima?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Zašto se nalazite na forumima? U slobodne vreme možete čitati knjige,šetati parkom,pecati,ići u šoping,vožnju gradom,na piće sa društvom,igrati školice,popravljati biciklo....Zašto baš forum?

Ne mislim na svo slobodno vreme,nego uopšte bivstvovanje na ovakvoj virtuelnoj društvenoj zajednici?

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Blejim ovde,jer su ljudi cool :yea: Zbog faksa mnogo vise vremena provodim u kuci nego obicno,i eto mene ovde...:acute:

SF je moja jedina internet aktivnost...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ovo je moj prvi i jedini forum :heart:
Eto zavolila sam ljude ovde i bas mi lijepo...nije da ja sad nemam zivot pored ali mrzi me da citam knjige(odmah mi se spava),parka nema,biciklo ne znam voziti,matora sam da igram skolice,para za soping nema,ni za voznju gradom....eto tako...em ne placam,em mi merak:D
Jednostavno zato sto vas volem:heart:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Zašto boravite na forumu/forumima?

Dobro pitanje... bas me je nateralo da se zamislim...:thinking:

Kapiram da toliko vremena provodim na forumu, ne bi li pobegao od stvarnog zivota... :dntknw:
Sad daleko od toga da sam ja nezadovoljan svojim zivotom ali mi trenutno mnogo vise prija komunikacija sa ljudima ovde, nego sa ljudima kojima sam okruzen...

Pre nekog vremena desile su mi se poprilicno lose stvari u zivot, sve sto sam godinama gradio i na cemu su pocivali svi moji planovi za buducnost, palo je u vodu... I, sad vec mesecima sa kim god da se vidim,svi bi samo o tome pricali... ko da meni samom moje muke nije dosta i ko da ne postoje druge stvari u zivotu o kojima bi mogli da pricamo... a , to zna da zamori coveka...

A, ovde je sasvim druga prica... pricam sa ljudima o obicnim, svakodnevnim stvarima bez ikakvog pritiska i presije... Nema suvisnih pitanja, imas izbor sa kim i o cemu zelis da diskutujes, samo odredjujes granicu do koje zelis da se otvoris... a, meni to trenutno neverovatno prija... :yea:

Uz to... ovde smo svi razlicitih godina, dolazimo iz razlicitih sredina, socijalnih staleza, radimo razlicite poslove i imam prilike da na najrazlicitije teme cujem misljenja ljudi koje verovatno ne bih imao prilike da sretnem u privatnom zivotu...

Btw, ovo je jedini forum na kom sam se zadrzao... ekipa je blago receno, neverovatna.... :yea:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Udostoji ti mene odgovorom prijatelju, pa ću i ja tebe .... ;)

Znao sam da će na prvoj strani da osvane ovakav post...Ali mi glupo da odmah odgovaram prvi...

Razlog zašto sam ja forumaš jeste što želim da me "čuju" široke narodne mase.
Dakle konkretan odgovor - želim da mnogo ljudi zna moje mišljenje u vezi nečega...

Jeste da ja ovde 97% imam čistog lupetanja,ali ja sam na forumima u stvari samo zbog onih 3 procenta.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Znao sam da će na prvoj strani da osvane ovakav post...Ali mi glupo da odmah odgovaram prvi...
Razlog zašto sam ja forumaš jeste što želim da me "čuju" široke narodne mase.
Dakle konkretan odgovor - želim da mnogo ljudi zna moje mišljenje u vezi nečega...
Jeste da ja ovde 97% imam čistog lupetanja,ali ja sam na forumima u stvari samo zbog onih 3 procenta.

Ne ide da ne održim reč, a? Epa, navikni se, novi momenti jbg ... :lol:
Zezam se ....

Zašto sam ovde? Dobro pitanje ali mislim da svi već znate odgovor na njega pa bi sve što bih dodatno rekao bilo itekako suvišno .... ;)

P.S. Ne možeš od čarobnjaka uvek sve odjednom izvući ... Nešto ipak mora ostati misterija ....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Volim da upoznajem ljude različitih kultura i nekultura i shvatanja...a ovde ih ima baš raznih yes3
Takođe redovno posećujem forume drugog tipa, malo više specijalozovane za određene oblasti...
To mi je zanimljivije nego da gledam tv ili da trošim vreme praveći izbor između više-manje običnih momenata...:dntknw: otprilike...

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131

U to slucaju treba da razmislis o politickoj karijeri...
jerry.gif

Natrag