zaradite od kuce

Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
44
Želeo bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želeo bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada?Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci.Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 75-1000$ nedeljno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: racunar, internet, minimalno znanje rada na racunaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na sledecu adresu: ssvet4@yahoo.com Naslov neka bude Zarada na internetu 1.
 
Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
44
A ako nezelis ovaj sistem gde dovodis golilu ljud do ludila sa svojim spam porukama , evo sledece mesto gde se moze fino zaraditi preko interneta Home - Zarada Iz Fotelje

Posao se satoji od gledanja reklam . Na ovoj strani sam objasnio kako ja to radim pa uzivajte
 
Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
44
E moj ti... Razgovarao sam sa jednim od glavnih predstavnika za SCNET, u Republici Srpskoj doduše, onog u Srbiji nisam stig'o, i čovek mi je pokazao online stanje novca, objasio koncept kao i sam sistem rada. Sjajno. Kako se mreža širi, tako postaje i praktičnije da dobiješ nešto od dostupnih proizvoda kod firmi partnera. Ne mogu se tačno setiti kako se u ekonomiji zove taj princip rada kad se mreža širi. Kad imaš i jare i pare. Čini mi se da je MULTI LEVEL MARKETING.

Elem, da ne kenjam nešto puno, info. se sami

Početna strana SCNet
 
Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
44
Hm , s jedne strane si u pravu to bi moglo da bude multi level marketni , sa druge strane i nisi ...
Porazgovaraj snjim opet da ti objasni tacan koncep MLM-a .. .

U sistemu gde ti nezaradjujes od njegove zarade to neoze biti mlm ....

A sto se tice svih tih sistema , daj mi molim te objasni sta imas protiv njih jer koliko ja znam mngo velike kompanije posluju na taj nacin samo se to tak nezove neko prodaja preko posrednika ....
Na zalost mnog stvari su u srbiji genralizovani i cim se pomene odredjeni pojam svi skacu , a nisu ni pogledali proizvod koji se proadje ..
A npr.. preko mlm-a se prodaje zenska kozmetika AVON i Oriflame ovde u Srbiji i regionu i to izuzetno dobro ...
Ali mlm nije pozeljan ...

Ali da nedavimo o tome ovaj sistem stvarno nije mlm iz prostog razloga jer nema dalje zarede od inicijallne ... uclani se pa pogledaji ti ...
http://Survey-Faq.com?ref=2543681

A da naravno pa koji sitem je najbolji u prodaji , od usta do usta preko preporuka ...
Home - Zarada Iz Fotelje a ovde strana blog mozes da pises o svojim pozitivnim ili negativnim iskustvima u internet poslovima
 
Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
44
Ne zarađuješ od njegove zarade, al zarađuješ na drugima. Ono, hijerarhija trip. Pogledaj malo bolje. Mislim da sam sasvim fino izučio kako sistem radi. No, ne bavim se ekonomijom profesionalno, tako da je moj način analiziranja ovakvih stvari ostaje na nekom intermediate levelu. Što se mlm-a tiče, svaki koncept koji za bazu ima ekonomiju mora se prilagoditi, biti fleksibilan da bi se stabilno održao u uslovima koje pruža okolina. Tako da, ne može baš sve raditi onako kako je osmišljeno.

Ja sam ti prezentovao sajt koji u potpunosti funkcioniše. Proveren način, još je na jeziku koji razumemo. Direktore iz survi frikventli askd kveščns ne možeš nahvatat da popričate licem u lice. Ove sa scneta možeš. Velika razlika. Drugo, zarada iz fotelje, koliko viđo, su više saveti i još + nemaju neki validan sajt. Trebao bih pretpostaviti da je tvoj blog?

Bilo kako bilo, i nisam neki iskreni fan ovih sajber poslova. Biznisa uopšte. Više volim iz prve ruke rešavati stvari.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
44
Zaradaizfotelje jeste blog ... I to napravljen za 5 minuta na besplatnom serveru sa besplatnim domenom , jer nisam imao mngo vremena da se bavim dizajnom .. Kao sto pise na blog strani tu ce biti pisani saveti i sistemi koje sam probao ili koristio , sa sve mogucim dokazima o isplatama.

O tome cu vise pisati vec od sredine Januara kada budem imao vise vremena za to ..

Za sada imam dosta posla oko izrade sajtova tako da nisam u mogucnosti da se vise bavim on line zaradom od pola sata dnevno ..
Za sada radim ona dva sistema koje sam naveo na blogu , ali sam ranije radio na sistemu BUX.to koji je radio do pre godinu dana kada je unisten od strane loseg rukovodstva .. Imao sam nekoliko sitnijih isplata jer nisam ulagao u referala ...

O jos nekoliko sistema cu tamo napisati ali i o realnim poslovima koji se ticu Internet marketina , izmedju ostalog i Seo- optimizaciji koja je izuzetno bitan detalj za promovisanje sajtova i zaradu na netu ..

Pa ko zeli neka prati taj blogic :)

Da nevodimo diskusiju o MLM-u , sve je to u definicijam i radu ljudi koji ga rade ..
 
Natrag
Top