Zaradite citajuci SMS i e-mail!
nisam znao gdje ovo da postavim pa je najbolje u svastaru ..
pokusacu ukratko da Vam objasnim o cemu se radi :
Slovenačka kompanija počela je sa radom pored Slovenije i u 12 drugih zemalja ( Srbija, Bosna,Hrvatska,Crna Gora,Makedonija...) sa tendencijom daljeg sirenja. Naime, radi se o novom vidu Internacionalnog marketinga-SMS marketing!
sto znaci da VI izaberete oblasti zanimanja, odnosno podrucja zainteresovanosti i samo iz tih oblasti primate reklamne poruke na Vas mob. telefon, e-mail i jos par nacina koje sami izaberete.
Glavno je to sto je POTPUNO BESPLATNO i ni u jednom trenutku necete morati da ulazete ni u referale niti u bilo kakve UPGRADE, postoji samo jedan nacin da potrosite, odnosno ulozite te pare a to je da po zelji ucestvujete u nekoj od aukcija i kupite nesto po dosta nizoj cijeni ili da podignete taj novac.
Takodje, necete morati kliktati po citav dan nesto, necete morati hvatati neke reklame, jednostavno kad ko udjete na svoja nalog pogledate da li ima novih poruka i procitate ih, nije bitno u koje vrijeme i ne mozete zakasniti
GLAVNA IDEJA JE DA MI KAO POTENCIJALNI KUPCI VIDIMO REKLAMU KOJI NAM SALJU OGLASIVACI KOJIMA JE JEDINI CILJ DA SE TE REKLAME VIDE A NAJBOLJI NACIN JE DA NAM PLATE PO NEKOLIKO CENTI DA MI TO POGLEDAMO, VEC DA DAJU HILJADE EURA NA FLAJERE OD KOJIH SE PROCITA SAMO 5 %.
Nije bas kratko kako sam rekao, ali i nije sve, postoje to jos mnoge mogucnosti zarade.
Ako ste zainteresovani ja Vas mogu ukljuciti (registrovati) u ovaj vid marketinga i pozvati Vas na webinar koji ide uzivo svako vece i traje 25 min. a posle mozete postavljati pitanja sve sto Vas zanima.
Ako ne budete zadovoljni posle toga, jednostavno odustanite i kao da nista nije ni bilo.
NE MOZE DA SKODI, Pokusajte!
mozete se javiti i meni licno na e-mail :
elan.sale@hotmail.co.uk
link za registraciju :
TT Marketing
Nadam se Nasoj saradnji.
Hvala.