Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poruka
32
Zdravo drustvo.

Odmah u startu se izvinjavam ako se slucajno ponavljam sa ovom pricom (pogledao sam zadnjih nekoliko stranica ove teme i nisam nasao nista o ovome sto cu pisati), ali ova Web stranica apsolutno zasluzuje cak i da se nekoliko puta pise o njoj.

Ovaj tekst narocito preporucujem za citanje zaljubljenicima u PTC zaradu, ali i svima ostalima, naravno, jer ste svi vi moji moguci referali.

Da ne duzim vise, radi se o PTC sajtu Traffic Monsoon. Odmah na pocetku da vam kazem, ja sam izuzetno nepoverljiv prema tim sajtovima, narocito ako nude veliku zaradu, a traze ulaganje, tako da ovaj sajt, na koji sam se registrovao pre oko mesec dana, i nisam nesto ozbiljno shvatao, pogotovo videvsi da je dnevno moguce, samo od kliktanja reklama, zaraditi 10 centi. Zna se, vrlo dobro, da na bilo kom ozbiljnom sajtu ovakve vrste ne moze da se samo od kliktanja zaradi vise od 3-4 centa dnevno, makar dubio na glavi. Ovaj sajt ne trazi nikakvo ulaganje, osim ako vi to zelite, jer vam se tada otvara mogucnost dodatne zarade, ali otome vise u nastavku teksta. I kao sto rekoh, zbog tako velike dnevne zarade, ovaj sajt nisam ozbiljno shvatao i kliktao sam tek radi reda, jer sam uvideo da cu minimum za isplatu koji iznosi 2$ brzo dostici i uveriti se dali je scam ili ne. Tako da sam ja minimum za isplatu dostigao tek za mesec dana i nestrpljivo zatrazio isplatu, ocekujuci sada neke dodatne uslove kao sto su ulaganje novca itd. Apsolutno sam se iznenadio kada sam za 20 sekundi (ali i slovima za dvadeset sekundi) dobio od svog mejl klijenta obavestenje sa Pej pala da mi je legla lova od trafik monsuna. Znaci Instant isplata.

E u tom trenutku su mi se usi zapalile i ovaj sajt sam trenutno shvatio ozbiljno. Uvideo sam da nije prevara i da je mogucnost zarade ogromna. Naravno, uvek se postavlja filozofsko pitanje dokle ce to trajati? Ma, nije vazno, neka traje koliko traje, ako nista ne ulazete nista i ne rizikujete. Zatim sam malo proguglao i video da sajt postoji odprilike oko godinu dana i da mnogi pricaju sve najbolje o njemu, sa pregrst dokaza o isplatama.

Ako vas je ovo do sada zainteresovalo procitajte u nastavku sta sajt nudi i kako zaraditi na njemu.

Vlasnik sajta je cuveni Charles Schoville priznati i pouzdani administrator, jednom recju profesionalac koji je poznat po cuvenom projektu Ad Hit Profits, koji je svojevremeno zadivio trziste po visokim dnevnim zaradama duze vreme nego bilo koji slican projekat te vrste. Treba napomenuti da i nakon tri godine AHP i dalje postoji i funkcionise mada se vise ne istice tako visokim zaradama. Trafficmonsoon je pazljivo isplaniran hibrid koji se sastoji od Traffic exchange-a, PTC-a i Revenue share kampanja.

Kao prvo trebate se registrovati na njemu. Evo linka za registraciju:

https://trafficmonsoon.com/?ref=Zlaya1966god

Naravno, ovo je referal link, a to znaci da cete, ako se registrujete preko ovog linka, postati moj referal. U smislu zarade to znaci da cete vi zaradjivati svoje isto kao i da ste se registrovali bez mene, a ja cu zaradjivati od vas kao nagradu sto sam vas uclanio na ovaj sajt, apsolutno ne dirajuci vasu zaradu. To je moja nagrada od strane sajta. U drugom smislu, ako se registrujete preko mog referal linka vi mozete ocekivati od mene u svakom trenutku pomoc u vezi bilo kojih pitanja i nedoumica sto se tice ovog sajta.

Dalje, prilikom registracije popunite lepo svoje podatke, a narocito povedite racuna kada upisujete Withdraw Code iliti kod za isplatu, jer ce vam on trebati kada god zatrazite isplatu. Preporucujem vam da ga zapisete negde u vasoj beleznici, ali nikako u racunaru jer je on onda dostupan hakerima ukoliko ne daj Boze upadnu u vas komp. Takodje povedite racuna kada birate platni procesor, preko koga cete biti isplacivani, jer ga kasnije necete moci promeniti jednostavno zbog toga sto ne postoji ta opcija. Ipak, moguce je izmeniti platni procesor pomocu jedne "cake", ali o tome kasnije .Postoje tri opcije za isplatu, a to su Payza, PayPal i SolidTrust Pay. Isplate su kao sto rekoh Instant tj. trenutne.

Kako mozete zaradjivati na Trafficmonsoon-u?

Na vise nacina.

1. Kliktanjem na reklame - ukoliko ne zelite da ulazete svoj novac, jednostavno klikcete na reklame i na taj nacin mozete zaraditi oko 10 centi dnevno. Jednostavno receno, kliktanje na reklame je najmanji vid zarade (desetak centi dnevno) ali i najbezbedniji jer ne ulazete nista osim malo svog vremena.

2. Zarada od referala - ukoliko uclanite ljude preko vaseg linka imate zaradu 100% od njihove zarade kliktanjem, kao i 10% provizije ukoliko oni kupe paket za deljenje. Zarada od referala je takodje bezbedna, ne ulazete novac ali ulazete vreme i napor, za dovodjenje novih clanova, pisanje tekstova kao sto je ovaj (nekoliko sati osmisljavanja, stilizovanja, kucanja i postavljanja na neki forum, fejsbuk stranicu itd.). Jedini uslov da dobijete zaradu od svojih referala i od paketa za deljenje tzv. sharing position (ukoliko ih kupite) jeste da jednom u 24 sata odgledate najmanje 10 Traffic Exchange reklama.

3. Zarada kupovinom pozicija za deljenje "Sharing Positions" - Kompanija Trafficmonsoon je specijalizovana kompanija za reklamiranje i "revenue sharing" (deljenje prihoda). To znaci da vi kupovinom paketa participirate u radu ove kompanije tj ulazete u zakupljivanje reklamnog prostora i na taj nacin ucestvujete u raspodeli profita kompanije zaradjenog na taj nacin. Ovaj vid zarade se vrsi na taj nacin sto kupujete pakete za deljenje to jest zakupljujete reklamni prostor i kao nagradu za to dobijate 10% prihoda od kompanije. Paket kosta 50$, a vi dobijete 110% prihoda ili 55$ po paketu sto mu dodje oko 1$ dnevno, sto takodje zavisi od rezultata prodaje usluga unutar Traffic Monsoon programa, te može povremeno biti malo vise ili manje. Osim 110% povracaja novca uz paket dobijate i 20 baner reklama + 1000 TE (Traffic Exchange) kredita i razmeru pri surfovanju 1:1 (inace je 2:1 za standardne clanove - gledas dve reklame za 1 kredit). Moze se veoma dobro zaraditi na ovaj nacin, ako samo zamislite da mozete u bliskoj buducnosti kupiti stotinak ovakvih pozicija i dnevno zaradjivati i po desetine , stotine dolara (zarada koju dobijate na ovaj nacin svakodnevno vam se sliva na Account Balance, tako da ga možete isplaćivati kada god hoćete, ne morate čekati da se proces završi) Ovaj vid zarade nosi sa sobom jednu dozu rizika, jer internet sam po sebi jeste jedno varijabilno trziste i sto jeste danas ne znaci da ce biti i sutra. Znajuci vlasnika sajta, kojeg sam pomenuo na pocetku ovog teksta, imamo veliku sigurnost da ce investicija biti bezbedna i isplativa ali ni on sam ne moze uticati na razne druge faktore kao sto su tzv. treca lica to jest hosting kompanije na kojima su ovi sajtovi, platni procesori koji koliko sutra mogu promeniti svoje poslovanje i ukinuti isplate sa ovakvih sajtova itd. Prema tome dobro promislite da li cete uloziti ili ne.

4. Indirektna zarada putem reklamiranja - na ovom sajtu mozete se reklamirati ulaganjem svog novca u PTC pakete, banere i tekst pakete po vrlo povoljnim cenama i na taj nacin privuci veliku posetu na vase blogove, sajtove ili cak realne firme (skoro sam naleteo na reklamu jednog auto-mehanicara!?). Te vase reklame ce biti plasirane na druge jake PTC sajtove kao sto su Neobux, ClixSense itd. Ne bih mnogo detaljisao o paketima i cenama, ima sve podrobno objasnjeno na samom sajtu. Takodje se mozete i besplatno reklamirati unutar samog sajta pomocu vec pomenutog traffic exchange-a surfovanjem reklama i zaradjivanjem kredita, koje kasnije mozete uloziti u reklamiranje svojih sajtova po principu 1 kredit jedno pojavljivanje vase reklame u rotatoru koju ce videti drugi clanovi koji surfuju. Samo jos da kazem da sajt drzi dobru poziciju na guglu da koristi dobre kljucne reci za vase reklame i da je poseta, koja preko reklama dodje do vaseg sajta, realna sa realnim klikovima tj ljudima (ne postoje botovi).

Na kraju, da ne idemo mnogo u utopiju, zamislimo da smo uspeli da uclanimo samo 5 referala i da i oni i vi samo klikcete na reklame to je 60 centi dnevno puta 30 dana jednako 18$ za samo bukvalno 15 minuta kliktanja - malo li je. A jos ako se osmelimo pa ulozimo u pozicije onda nije tesko zamisliti kolika je moguca zarada. Zato, probajte, nista vas ne kosta, nista ne rizikujete, a kada vas krene brzo cete napisati nesto slicno kao ja i krenuti u potragu za novim clanovima.

Registrujte se odmah

https://trafficmonsoon.com/?ref=Zlaya1966god

i pocnite zaradjivati vec ovog trenutka.

Ukoliko imate nekih nedoumica i dodatnih pitanja slobodno mi se mozete obratiti preko licnih poruka ili komentara, svakome cu pomoci bez obzira da li je moj referal ili ne.

Sa srecom.

P.S. Dokaz o mojoj, za sada, prvoj isplati:

traffic-monsoon-pay-pal_zpsh4bjcw08.jpg
 
Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
Moja internet zarada za mesec septembar 2015:
(isplate koje sam dobila u toku septembra)

Kod:
09/30/15 - [url=http://heedyou.com/?r=SlaughterGirl]HeedYou[/url] - $1.00 (20th)
09/21/15 - [url=http://www.easyhits4u.com/?ref=slaughtergirl]EasyHits4U[/url] - $3.00 (56th)
09/06/15 - [url=http://www.transitbux.com/?ref=slaughtergirl]TransitBux[/url] - €1.00 (1st)
09/05/15 - [url=http://www.cashcamel.net/index.php?ref=SlaughterGirl]CashCamel[/url] - $0.80 (2nd)
09/04/15 - [url=http://www.cashtravel.info/index.php?ref=SlaughterGirl]CashTravel[/url] - $0.30 (5th)
09/03/15 - [url=http://www.ptcx.info/index.php?ref=SlaughterGirl]PtcX[/url] - $0.12 (3rd)
Ukupno: $6.22

Eto... za sve je kriva zimnica :(

Dokaze o isplatama i kompletnu listu sajtova koji su me isplatili mozete naci ovde:
http://slaughtergirl-makemoneyonline.host22.com
 
Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
32
Dodatna zarada

Rade se razni zadaci; pregledi racuna, raznih internet sadrzaja, reklama, sortiranja slika, testiranje web aplikacija itd. Isplaata preko Pay Pal racuna. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja mozete me kontaktirati. Posao je interesantan i vredi pokusati. - OVDE

Moje isplate proteklih mesec dana - OVDE
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
32
jos jedna isplata



80' kompjuteri, 90' internet, 2000' aplikacije, sada; data science. sta cekate!
detalje pogledaj OVDE

prijavljenim preko mog linka http://csl.ink/8mn
saljem svoja uputstva sa strategijom za pocetnike
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
Moja internet zarada za mesec oktobar 2015:
(isplate koje sam dobila u toku oktobra)

Kod:
10/26/15 - [url=http://www.easyhits4u.com/?ref=slaughtergirl]EasyHits4U[/url] - $3.00 (57th)
10/20/15 - [url=https://refbackbank.com/ref-SlaughterGirl/]RefbackBank[/url] - $2.00 (7th)
10/17/15 - [url=http://www.ptcx.info/index.php?ref=SlaughterGirl]PtcX[/url] - $0.30 (4th)
10/17/15 - [url=http://www.scarlet-clicks.info/index.php?ref=SlaughterGirl]Scarlet-Clicks[/url] - $0.97 (12th)
10/08/15 - [url=http://www.jillsclickcorner.com/members/register.php?ref=SlaughterGirl]Jillsclickcorner[/url] - $1.00 (52st)
10/08/15 - [url=http://www.seosprint.net/?ref=4359914]SEOsprint[/url] - $1.04 (7th)
10/06/15 - [url=http://www.neobux.com/?r=Havai]NeoBux[/url] - $9.80 (22nd)
10/04/15 - [url=http://www.cashcamel.net/index.php?ref=SlaughterGirl]CashCamel[/url] - $0.30 (3rd)
10/02/15 - [url=http://www.cashtravel.info/index.php?ref=SlaughterGirl]CashTravel[/url] - $0.16 (6th)
10/02/15 - [url=http://www.gptplanet.com/?ref=SlaughterGirl]GPTPlanet[/url] - $1.98 (4th)
10/01/15 - [url=https://www.twickerz.com/?ref=SlaughterGirl]Twickerz[/url] - $9.50 (21th)
Ukupno: $30.05

Dokaze o isplatama i kompletnu listu sajtova koji su me isplatili mozete naci ovde:
http://slaughtergirl-makemoneyonline.host22.com
 
Natrag
Top