Član
- Učlanjen(a)
- 07.10.2009
- Poruka
- 73
Ma nije problem sto cu izgubiti novac, ali ne postoji mogućnost da se nekome obratim. nigdje ne postoji maili ili ostavljena mogucnos da nekome posaljem mail. Ali dobro zao mi samo sto mi je tim i blokriana adresa koju koristim za naplatu ali dobro niej bitno.
evo i da spojim nesto. Naletih na stranicu kao nesto u fazonu druzenja i dobijas cente pa et ako zelite pokusajte. Sve najbolje i hvala svima koji su izrazili zelju da mi pomognu ili komentarisali na moj problem sve najbolje zelim
evo linka
nekome posaljem mail. Ali dobro zao mi samo sto mi je tim i blokriana adresa koju koristim za naplatu ali dobro niej bitno.
evo i da spojim nesto. Naletih na stranicu kao nesto u fazonu druzenja i dobijas cente pa et ako zelite pokusajte. Sve najbolje i hvala svima koji su izrazili zelju da mi pomognu ili komentarisali na moj problem sve najbolje zelim
evo linka
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Hello.
Pokusao sam s ovim (support@neobux.com) prije i evo kako sta je stiglo na mail:
You've sent an email to an unmonitored email address.
To reach our support, please send a support ticket.
Thank you.
Hvala ti u svakom slučaju , HVALA
evo linka
Kod:
[/URL][URL="http://birejji.com/index.php?key=36033"]Birejji.com - Get Paid To Socialize[/URL]
nekome posaljem mail. Ali dobro zao mi samo sto mi je tim i blokriana adresa koju koristim za naplatu ali dobro niej bitno.
evo linka
Kod:
[url=http://birejji.com/index.php?key=36033]Birejji.com - Get Paid To Socialize[/url]
--------------------------------------------------------------------------
Hello.
Pokusao sam s ovim (support@neobux.com) prije i evo kako sta je stiglo na mail:
You've sent an email to an unmonitored email address.
To reach our support, please send a support ticket.
Thank you.
Hvala ti u svakom slučaju , HVALA
Poslednja izmena od urednika: