da, ja takodje nisam uspeo da verifikujem AP preko mobilnog, pokusao sam i preko 064 (telekom) i 063 (telenor) !
cak su mi bili blokirali racun zbog previse pokusaja verifikacije, pisao sam im i zamolio da mi odblokiraju racun i provere zasto mi ne prolazi verifikacija.
racun su mi odmah odblokirali i rekose da ne znaju zasto mi ne prolazi verifikacija na mobilni, da pokusam jos jednom pa ako ne uspe da ih licno nazovem na neki njihov kontakt telefon u kanadu i onda ce mi siguno rucno verifikovati ! haha zamisli ludaka dok se mi objasnimo preko telefona proce par minuta (a tarifa sa kanadom @@@
), platicu vise telefonski racun nego sto trenutno imam na AP.
ja sam planirao ovih dana otvoriti virtuon karticu kod raifaissenbank i pokusati verifikovati AP preko ove kartice. da li je ovako neko radio ?
inace, ako jos neko imao ovaj problem bicu zahvalan da napise kako je resio.
@tula da mozes vrsiti transakcije, mislim da cak mozes i podici te pare u banci preko njihovog ceka bez verifikacije. mislim da ti je ta verifikacija potrebna samo za sajtove koji to izricito zahtevaju. ako gresim neka me neko ispravi.
----------------------------------------------------
vec odavno nisam ovde ostavio moje ref linkove, inace ova tri PTC do sad bezbroj puta pomenuti za sad jesu najpouzdani, ja sam takodje imao ispalate sa njih, instant...
ali evo dodacu i jos 3 sajta koja se ovde do sad ne pominju, to su:
1.
cashium ima 3-5 reklama dnevno, isplata je na 2$, placaju 0.008$ za tvoj klik i placaju za referale po nivoima 0.004$, 0.003$, 0.002$ i 0.001$ dakle cetiri nivou u dubinu sto mislim da je extra, isplata nije instant nekad je u roku od par sati ali nisam naso da je neko cekao duze od 7 dena kako i pise u TOS. moja preporuka za ovaj sajt, inace sajt takodje uredno radi vec mesecima - skoro godinu dana, a sto je kako znate u PTC svetu retkost, nadam se da ce biti jos jedan koji bi se mogao pridodati kao pouzdan uz ova tri pomenuta. ee i jos nesto sto mi se jako svidja kod ovog sajta, kad se logujete i stiklirate da vas zapamti za tu IP adresu to zaista i uradi, ne morate svaki put da se logujete
, sitnica ali meni se bas svidja, nervira me sto svaki dan moram da se logujem na vecini sajtova ili da kucam onaj kod.
2.
buxgator vlasnik/admin ovog sajta je iz Bosne, sajt radi nekoliko meseci, ima 7 reklama dnevno, placa po vremenu trajanja reklame od 0.012$ - 0.005$ (skoro uvek su ove od 15sec trajanja i placene su 0.005$) za tvoj klik i tako su placene i za referrale ova od 15sec = 0.002$, isplata je na 2$ u roku od 7 dana.
3.
hqbux ovde imate 4 reklame dnevno tvoji klikovi su placeni 0.01$, klik referrala 0.005$, isplata je na 2$ u roku od 14 dana.