Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
32
Druga isplata sa Neobux-a.

neobuxp.jpg

Registruj se!

Član
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poruka
22
Svi sistemi u meni bude skepticizam, osim naravno onih koji su provereni poput google ads sistema koji i koristim.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Probaj neobux jer funkcionise vise od 3 godine. Ako nemas bas razvijen sajt sa mnogooo poseta dnevno (barem 500 dnevno) ni na google ads se ne zaradi vise i ja koristim google ads, ali... i jos jedna razlika, ako se snadjes i imas 20-30 referrala na ovim sajtovima onda se definitivno na ova tri sajta zaradi vise od google ads ...

Takodje mozes probati 888bux, za sad nisam nasao loseg o ovom sajtu, a evo danas cu zatraziti isplatu i postavicu ovde dokaz.

I evo recimo ovaj takodje za sad pouzdan, do sad sve ok, nadamo se da ce tako i biti onbux.

Ima jos par pouzdanih sajtova, ali evo za pocetak :)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Danas sam dobio poruku na gagabux, od admin, verovatno ste i vi... ako niste evo sta pise:

gagaBUX Changes. It has always been our intention to build a long lasting community. Having set up gagaBUX, it is now necessary to implement changes to move us forward. These changes are aimed at encouraging all members to upgrade and reap the benefits. They are also to improve all aspects of the business to honest members. The improvements these changes bring to admin also mean payment will soon be quicker. To help existing members to upgrade, existing members will all be offered a discount on their 1st month membership fee. We will allow 5 working days for existing members to upgrade before we make any adjustments to meet the new levels. Membership remains free to standard members who will still be able to use the site. They can advertise and build up a balance ready for when they upgrade. We will allow existing standard members 5 working days to upgrade before we adjust cash requests. We have provided every existing standard member with a complimentary $2 discount for their 1st month upgrade. We wish everyone the opportunity to earn and enjoy gagaBUX. dakle da su radili neke nadogradnje na sajtu i da ce ponovo poceti da redovno rade i isplacuju, nesto kao - ce biti 5 dana za povlascenju nadogradnju...

ne znam da li ce nesto biti od ovoga ili samo produzavaju agoniju kako bi mi luzeri i dalje klikali :) ...

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
34
Neobux placa 0.01 per click.
Gagabux mi se chini da sve vise tone i tone i ide ka dnu...
Kao rade nesto a to sto rade nama smrtnicima uopste ne odgovara...
Ja sam zatrazio isplatu od 20$ 27.05.2010 i jos je nisam dobio, a po njihovom nekom novom sistemu, ja moram sada da se upgrade -ujem na silver da bi mi isplatili taj novac koji je na cekanju.
E sad poenta je da ja nemam na AP da bih postao silver tako da trenutno mogu da izvisim sto se moje zarade tice...

Zaradite Novac OnLine!

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Da a kad budes se upgrade-ovao na silver(ne samo ti nego vecina njih) oni ce da zapale sa lovom nege daleko, daleko, daleko yes3

A kolko kosta referal na neobux-u?

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
AKo si standard član na Neobux, nemoj da kupuješ reff.
Hvataj direktne reff. Zavisno od vremenskog intervala od registracije na Neo. možeš da imaš 50+ direktnih reff. a najbolje od svega je to što možeš da ih brišeš ako su neaktivni.
Svakako se baci u hvatanje direktnih reff.
Lično imam oko 30 manje više aktivnih reff na Neobuxu, što mi dnevno donosi cca 0,25$.

Sve detaljnije informacije mogu se vidjeti na : Make Money Online, Internet Zarada Provjereno

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Pa gde se hvataju da idem da ih hvatam? Salim se. Gde mogu da nadjem 50 referala to je nemoguca misija.:(

Natrag