Sigurna isplata sa paypala za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu na mastercard
Mislim da naše balkanske zemlje muči prijenos novca sa paypala na nase račune u bankama, pa možda ovo pomogne
Uvod:
Samo da napomenem ja osobno koristim karticu i nemam nikakvih problema. Sa paypala prebacivam na payoneer karticu novac bez naknade i novac sa kartice trosim ili po ducanima ili podizem na bankomatu. To je debitna kartica i nemoze se u minus nego samo onoliko koliko imate na kartici toliko trosite.Ako imate dodatna pitanja rado odgovorim ako znam odgovor, moze pitanja ovdje ili privat porukom...a ako zelite kontaktirati službu od payoneera imate ovaj link:
Contact Us | Payoneer najbolje vam je da odaberete" live chat" jer dobivate u tom slučaju odmah odgovor...
Kartica ne ovisi u državi u kojoj živite jer vam kartica dolazi iz New Yorka gdje payoneer ima sjedište.
Payoneer Debitna MasterCard kartica
Prednost payoneer kartice
Sav novac koji imate na paypalu možete preneti na payoneer mastercard karticu (vredi za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i za čitav svet) i taj novac vam stoji na kartici dok ga ne podignete na bankomatu ili potrošite kupnjom.
-Kupujte svuda gde ima oznaka mastercard.
-Moguće je plaćanje preko Interneta.
-Novac možete podignut na bankomatima širom sveta.
-Ne postoji rizik ako izgubite karticu, jer uvek možete da je poništite.
-Bitno je da znamo da postoje dve vrste kartica – debitne i kreditne. Debitne kartice su kao prepaid telefonske – možete da trošite samo ono što imate na računu.
Nalog na payoneeru
Nalog se otvara za svega par minuta, pri tome navodeći normalno svoju adresu u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni.... Nema potrebe za kojekakvim fintama. Kako smo mi sumnjive zemlja, bitice neophodno da se obavi dodatna verfikacija – zatražiit će da im pošaljete skeniran pasoš ili ličnu kartu ili vozačku.. Potom preko sajta zatražite da vam pošalju Payoneer MasterCard. Još jedan mail vam stiže istog trena „tražili ste karticu i mi ćemo vam je poslati!“
Nakon 3-4 nedelje, kartica ce vam biti dostavljena na kućnu adresu i to besplatno. Kada vam stigne aktivirajte ju preko sajta (unesite željeni PIN) i kartica je spremna za upotrebu.
Novac se na karticu jako lako učitava. Možete bilo kome da pošaljete link do stranice preko koje vam mogu uplatiti novac. Link sadrži vašu mail adresu, pa vas sistem tako identifikuje. Provizije za uplatu su par procenata i vi ćete odmah biti obavešteni da je neko uplatio novac, a nakon 2 dana ćete moći slobodno da raspolažete novcem (čim se obave sigurnosne provere).
Koliko košta?
Od troškova koje vi imate je $30 za aktivaciju i slanje kartice, koji će biti odbijeni tek kada na kartici imate preko $30. Tako da kada vam stigne na adresu kartica vi nista poštaru ne placate...Kartica ima rok važnosti 3 godine, tako da i ovaj trošak nije tako velik.
Payoneer affiliates program
Postoji i nagradni affiliates program preko kojega pozivate prijetelje da i oni zatraže payoneer karticu.Kada se prijatelj pridruži payoneeru vi i član kojeg ste doveli dobivate
oboje na nalog 25 dolara.
Ako želite karticu i 25 dolara na kartici registrirajte se preko ovog linka:
The Best Way to Get Paid
Samo napomena kada dobijete tih 25 dolara njih možete potrošiti teka kada napunite vašu payoneer karticu sa 100 dolara, bez brige tih 25 dolara nagrade vam stoji sastrane uvijek...
PayPal i Payoneer