Šta je novo?

Zapuštene stepenice na Zelenom vencu ograđene zbog renoviranja

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.332
KONAČNO BEZBEDNE Zapuštene stepenice na Zelenom vencu ograđene zbog renoviranja
BlicOnline
Stepenice koje iz podzemnog prolaza na Zelenom vencu vode u Prizrensku ulicu, posle višegodišnjeg "lomatanja" građana i izbegavanja sve većih pukotina ponovo su zatvorene, dok ne dobiju novi sjaj.

702013_stepenice-03-foto-zorana-ziletic_ff.jpg


Pukotine, rupe i klimavi pločnici stepeništa, posle više godina zapuštenosti postal su pretnja za sve građane koji njima svakodnevno cirkulišu. Nedostaci na stepeništu su pre izvesnog vremena zakrpljeni, ali su se neprestanim hodanjem građana, ponovo pojavile opasne pukotine i rupe.

Osim nedostatka bezbednosti, stepenice su postale i ruglo ovog dela Beograda, pa su gradske vlasti na čelu s JKP "Beograd put" odlučile da poprave njihovo neugledno stanje i ponovo omoguće građanima bezbedan prolazak.
702011_stepenice-01-foto-zorana-ziletic_ff.jpg


Tako je, zbog radova na ispravljanju i popunjavanju polomljenih stepenica, penjanje iz podzemnog prolaza na Zelenom vencu do Prizrenske ulice, privremeno zatvoreno metalnom ogradom.

Nadamo se da će stepenice konačno dobiti izgled koji zaslužuje centar grada i postati bezbedne pre početka niskih temperatura, koje sa sobom nose zaleđene pločnike.
 
Top