Šta je novo?

Zamrzavanje nakon startovanja

Učlanjen(a)
28.02.2014
Poruka
6
Potrebna je pomoć oko sledećeg problema:
Nakon pokretanja laptop-a (30ak sekundi), slika se zamrzne. Ponekad se desi da se to desi na plavoj Windos pozadini. Kada se pokrene u Safe Mode-u, startuje se normalno, ali tad ne rade svi programi i ne može da se poveže na internet, čak i kada i se pokrene preko Safe Mode whit Networking. Kada se priključi drugi monitor, isto se dešava.
Pre 3-4 meseca, preporučivao je Back-up nakon startovanja i dešavalo se da se slika zamrzne, ali tek nakon nekog vremena korišćenja. Kako Back-up nije uspevao (nepoznati razlozi), urađen je novi sistem i mazana je pasta. Urađen je i Restore.
Laptop je star 4 godine, ASUS k52, 2GB, to je čega se sećam, ostalo ne mogu da proverim je r piše "Not Available"

Unapred hvala
 
Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
21
Nebih se složio sa vama kolege da je hard disk u pitanju jednostavno u momentu se podigne se više zahtevnih aplikacija,tj prilikom njihov dodavanja sistemu čekirana je opcija da se podignu sa njim i to je to.Druga stvar moguće je da je grafička preopterećena.Kao treće nije saopšteno koji operativni sistem koristi. Takođe može se tu podesiti u karticama moj kompjuter da grafika nebude previše opterećena.Kao četvrto postoji drugi operativni sistema kao što je Linux itd:tease:
 
Top