UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 26.09.2010
- Poruka
- 1.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, 731F1P27 je BIOS za tu vrstu matičnih. Procedura je kao iz posta gde je opisano ažuriranje sa USB samo što u ovoj arhivi 731F1P27 imaju dva fajla, BIOS i AFUDOS.exeDakle ako sam shvatio treba da azuriram BIOS sa ovim 731F1P27 i kada to uradim da stavim procesor e7600 i ako je on isravan moralo bi sve da radi jeli tako?
samo me zanima da li ce stari procesro raditi na novi BIOS ako to znas?
afudos 731F1P27.ROM
Sve sam shvatio i pokusavam da uradim i na najglupljem koraku posrcem, uglavnom skinuo sam onaj progaram Rufus i napravio MS-DOS, i zatim stavio one dve datoteke na USB i restartovao komp postavo First Boot Devide da bude USB zatim restartovao komp i on jednostavno kao da nista ne nalazi na tom USBu pocne da podize sistem, onda sam stavio i ostala dva kao po prioritetu prvi drugi i treci da svi budu USB i ista stvar se desava.
ILi je moj komp poseban ili ja u necemu gresim?
Ne verujem da ima neke veze ali evo da naglasim da imam dva operativna sistema Win 7 i Win XP.
Kada staviš procesor E7600, staviš li termalnu pastu i pričvrstiš li kuler kako treba?Samo sto i dalje nisam resio svoj prvobitni problem kada stavim procesor E7600 sve pocne da radi kuleri i sl ali sliku na ekranu ne mogu da dobijem? da li je mozda procesor u kvaru ili postoji jos neka caka?