Zaljubljeni par Propevao od Srece

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Zaljubljeni par Propevao od Srece

S obzirom na to da su i fizički odvojeni u rijalitiju, golupčićima sve teže pada "daljina"... Pevali su jedno drugom pošto su shvatili da mogu da se čuju... Dok se njih dvoje "vole" neki se i svađaju...​

news_7472-20110405141024.jpg

Marijana i Nemeš vidno pate jedno za drugim u kući, tj. otpadu Velikog brata. Pevajući napolju, ukućani su shvatili da mogu da se čuju preko zida. Nemeš je iskoristio priliku i uputio svojoj voljenoj stihove "Ne mogu, ne mogu bez tebe ja", a ona mu je odgovorila "Dođi mi, dođi mi ti". S obzirom na to da im je to za sada jedini vid komunikacije, moraće da se naviknu.


Ali, dok ovo dvoje junaka pokazuju nežne i lepe emocje, sa druge strane kulminiraju netrpeljivosti, pa je sve više svađa. Nekadašnji drugari sa otpada a sada iz kuće, Dragana i Horvat, posvađali su se. Dragana je optuzila Horvata da je on odlučivao ko će sa kim spavati, a njoj nikako nije odgovaralo da dežura nocu sa Džordžom... Svoj bes je usmerila na Horvata, koji se vidno iznervirao ubeđujući je kako on nema veze sa tim, već kapiten kuće- Nirmal.

Džorž sve više pokazuje svoju netrpeljivost prema Emi ali i svoju naklonost prema Dragani.
Varnice su se stvorile oko čokoladnog mleka jer se Džordž ponudio Dragani da joj ga
donese, što je ona odbila, dok je na molbu Eme, Džordž grubo odreagovao, moleći je da ne traži
od njega nista.

-E, molim te nemoj od mene nista tražiti, bio je jasan Džordž, što Emi nije bilo drago.



velikibrat.us
 
Natrag
Top