Zahtevi za osnovnu skolu

Učlanjen(a)
07.11.2010
Poruka
2
da li neko ima kontrolne zadatke, ili radne listove iz matematike za prvi rared,hvala

da li neko ima kontrolne , ili radne listove iz matematike za prvi rared. Moze i zavod, ili bilo koja izdavacka kuca. Ja imam matematicke stepenice.ako nekom treba....

Član
Učlanjen(a)
21.04.2010
Poruka
6
Moze li neko da mi objasni:
Da li nepravilan sestougao i paralelogram mogu da budu centralno simetricani i zasto tj. kako?

Moze li neko da mi objasni:
Da li nepravilan sestougao i paralelogram mogu da budu centralno simetricani i zasto tj. kako?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
4
galeb dzonatan livingston

moze li prepricana lektira galeb dzonatan livingston ??? ako mozete da pozurite sa odgovorima jer mi je hitno...
hvala ~!!!

:vorred:

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
1
Imam kontrolne zadatke Nove skole. Zainteresovana sam za matematicke stepenice.

Učlanjen(a)
21.08.2009
Poruka
5
1000 zadataka

Ima li neko 1000 zadataka sa matematičkih takmičenja učenika osnovnih škola da postavi linkove ?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2011
Poruka
1
moze li tema nesto o diobi jaksicu, lik andjelije...ako moze do veceras... hvala unapred

Dodato posle 27 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ljudi ovo nije naredjenje vec molba.. molim vas nemojte da me ispalite, hitno mi je, samo nemojte da mi kazete da mi je prvi post ili da mi posaljete ovo Kako da napišete kvalitetan pismeni sastav , jer ne pomaze :(((( , mislim da je odlican forum i sigurno cu biti stalan clan, samo vas molim da mi nesto ukratko napistete o tome, ali na bazi sastava, pls...

Poslednja izmena:
Natrag