Zahtevi za osnovnu skolu

Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
2
Cao svima,trebaju mi sastavi na temu "Zima" ili "Nova Godina",moze li mi iko pomoci,npr. da mi date neke adrese sa sastavima,da mi posaljete sastave na tu temu,ili sl.Unapred hvala.

Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
2
Sastavi iz maternjeg jezika

Cao svima!Potrebna mi je pomoc,trebaju mi sastavi na temu "Zima" i "Nova Godina"!Ako mozete da mi posaljete neki sastav na tu temu ili da mi posaljete neku adresu gde mogu naci sastave!:vorred:Unapred zahvalna svima:yea:pomagajte please:vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
5
sastavi!!!!!!!! za osnovnu skolu

mogu li da vam pomognem....molim vas ako neko moze da mi pomogne oko sastava ``````` desije oci nas vode u savinu zemlju`` `` kazem podizao je manastire svete , srpski se rod njime dice a bio je dete koje mozda bas na tebe lici`` ili oko pesme `` moja himna svetom savi`` MOLIM VAS ~~:)

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
1
molim vas sastav za pismeni ,,istina je zlato uma nasega"(zivot i prikljucenija DOSITEJ OBRADOVIC)

Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
24
Treba.....

Pozzdrav!Da li mi neko može naći (Zadaci objektivnog tipa-Mirsad Kunić i Rješenja.)Za Osmi razred!!

Član
Učlanjen(a)
21.12.2010
Poruka
1
treba mi hitno sastaw ''Crnogorci ne ljube lance'' -to je nesto iz Gorskog vijenca ili sastav ''Ljubav i smrt u delima Franceska Petrake'' -to je iz Kanconiera,delo Petrake....please ako moye do veceras do 22h!!!!!!! ;)

Natrag