Zahtevi za fakultete

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
1
mesanje materijala..moze li neko da mi pomogne,pls :(

Pisem maturski iz masina, aparata i operacija. Tema mi je: mesanje materijala,mesilice... da li neko ima mozda neku literaturu koja bi mi mogla pomoci, posto na internetu bas nema puno stvari o tome, molim vas.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
25
I mene isto to interesuje,i ja bih voleo da upišem molekularnu,dvoumim se između nje i medicine... Jel može neko da pomogne???
 
Član
Učlanjen(a)
20.04.2010
Poruka
1
Knjige

Da li ima neko knjige:
1. "TEHNOLOGIJE HLADZENJA I SMRZAVANJA HRANE" - STEVEN SAMSALOVIC BEOGRAD 1994;
2."TEHNOLOGIJE HLADZENJA" - M. JANKOVIC BEOGRAD 2002.

HVALA UNAPRIJED...
 
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poruka
1
Potrebna mi je pomoc u vezi primene zakona

[FONT=&quot]Ako dođe do protivurečnosti u zakonima, Zakon koji određuje specifičnu materiju, nadilazi opšti zakon (Lex specialis derogat legigenerali).
[/FONT]Ukratko, mada je malo komplikovanije od dole napisanog. Pre par meseci sam zatvorila ugostiteljski objekat ciji sam vlasnik bila u periodu od dve i po godine. Za to vreme je protiv mene pokrenuto preko 50 prekrsajnih prijava po javnom redu i miru, jer me je zbog navodne buke prijavljivao komsija policajac (motiv je sasvim druge prirode). Odmah na pocetku rada sam angazovala sertifikovanu laboratoriju za merenje buke, izvrseno je merenje buke i limitiranje pojacala preko koga je muzika emitovana u mom kafeu i ispostovan vazeci pravilnik o nivou buke. Svi okolni stanari u postupcima svedoce da buke nema, inspekcijske kontrole su uredne i nisu utvrdjene nepravilnosti u radu kafea. Medjutim postupci se vode po Zakonu o javnom redu i miru, a ne po vazecem Zakonu o zastiti zivotne sredine, tako da me ocekuje veliki broj kazni, a kafe sam zbog velikih troskova vezanih za postupke i konstantog uznemiravanja od strane policije zatvorila. Po misljenju sudija, citiram: "Dovoljno je da sapucete i da to nekom smeta pa da vas kaznimo". Ukoliko neko ima koristan savet, molim za pomoc, bar diskusijom na ovu temu, pa cu objasniti opsirnije. Help!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.07.2010
Poruka
3
Testovi iz biologije za prijemni

Jel neko ima link za testove iz biologije? Trebaju mi za prijemni ispit :blum3:
 
Član
Učlanjen(a)
31.01.2011
Poruka
6
anatomija

Da li neko može nešto napisati o predmetu anatomija na medicini u beogradu...i još ako bi neko mogao da mi skenira jedno 2-3 strane iz knjige iz koje se sprema anatomija za ispit i pošalje na mail www.renatarasic@gmail.com ili pošalje privatnu poruku.......hitno je.......
 
Član
Učlanjen(a)
15.07.2011
Poruka
4
Postoji li jos knjiga "Ljubodrag Savic - Uvod u Hidrotehnicke gradjevine" na forumu?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top