Šta je novo?

Zadatak Inteligencija - Tamara i Radasin Najgluplji

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Zadatak Inteligencija - Tamara i Radasin Najgluplji

Nakon turbulentnih zbivanja u kući Velikog Brata juče, koje uključuje i seks od čak 15 minuta između Nemeša i Marijane, ukućani su dan proveli bezvoljno i umorno​


Marijana i Nemeš su ipak dan proveli u krevetu malo bolje se upoznavajući.

Neki od ukućana su odlučili da se izvuku iz kreveta i odu u dvorište. Duško se opet žalio Soraji da mu kosa ne raste. Naime, zbog Džordževe fore pre nekoliko nedelja Duško je ošišan na ćelavo što mu se nikako nije svidelo pa je Velikom Bratu tada na pitanje da li ima prijatelje u kući odgovorio: "Imam prijatelje, ali nemam kosu". Nakon što se žalio na kosu, Soraji se pohvalio kako mu je jedna ćerka na drugoj godini studija u Nišu, a ona ga je zezala da su mu deca sigurno pametna na mamu.

Povodom rođendana, Veliki Brat Bojanu je upitao šta želi za poklon, a ona nije htela da poželi ništa materijalno već da u kući stekne prijatelje s kojima će ostati dobra i po izlasku te da se svi slažu. Ipak, kako je do sada bilo, Veliki Brat stanarima će najverovatnije pripremiti zabavu ili nekakvo slično iznenađenje.
Marijana je 47. dan u kući Velikog Brata napokon sigurna u svoje osećaje prema svom ljubavniku Nemešu te više nema nedoumica. Par se tokom ovih dana nekoliko puta posvađao, a Marijana je i odbila njegovu prosidbu, ali sinoć su opet imali seks, a danas su izgladili sve probleme.


velikibrat.us
 
Top