Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako znas kako da se nosis sa time posle uradi to...
Mada cim si nas pitao pojma nemas sta ces :lol:
Samo lagano..ne kaze se dzabe..strpljen..spasen..probaj da iskuliras..i ne kolacis oci na svaki njen pokret..mozda samo kroz trepavice..diskretno...nikako otvorenih usta..Da to sam i sam mislio da se igra,ali da nije bio jos jedan ovakav slucaj onda bi to definitivno zakljucio kao igranje,radi se o tome da je jos ona jednog iz familije tako posmatrala cak je i soba bila u hotelu rezervisana i na srecu nije se desilo inace tip joj je isto sto i ja,pa sad ne znam sta dalje...
Mislim da oboje niste normalni-sestra od tetke pa to mu dođe kao prvo koleno-rod rođeni.
Druga stvar sama činjenica da živiš kod njih nije dobra-ajde manje više godine-mada je i tu velika razlika.
Kao što je neko rekao promeni adresu, i ništa ne diraj, da se ne bi posle kajao. Razmisli malo glavom.
Ma koji je to rod kad ste se upoznali pre god. dana,ja bi to uradio,razumljivo je da ona trazi piletinu,kad joj decko ima 50...
stvar je u tome sto ja nju nisam ni znao do skoro tako da nemamo ni osecaj familije jedno prema drugom,adresu ne mogu promeniti moram tu ostati zbog nekih drugih razloga,sve je to veoma komplikovana prica tako da vise ne znam ni sam kako reagovati,a ona je jedna obicna drolja koja je sa tipom samo zbog love,a on stariji ne moze je zadovoljiti a ne moze se okolo sa bilo kim je...i culo bi se sve,tako da sam ja za to sve idealan njoj,a ne znam situacija je gadna zato sam to i stavio ovde pa ne mogu nekom reci da se hoce ona sa mnom ....