zabranjeni seks

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
11
Pozdrav svima..
Imam jedan problem i u velikoj sam nedoumici sta uciniti.
Zivim u inostranstvu za sad i u kuci sa sestrom od tetke i njenim deckom od nekih 50 godina vec godinu dana.E sad problem je u tome sto u zadnje vreme ona bi htela da "spava" sa mnom i daje mi do znanja hoda polugola preda mnom,itd,ubedjen sam da do necega moze doci,upoznali smo se tek pre godinu i po dana ona ima 32 godine a ja 20,ne znam sta dalje da radim ako dodjem u tu situaciju pa bih molio za savet,sve sto vas zanima pitajte,unapred hvala.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Konfuzno je malo,jel ti to neki incest hoces ili sta? :dntknw:

Ako nije incest uradi to...znam da ja bih :blum3:

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Mlad si jos pa ti svasta pada na pamet:fool:.Okreni se malo oko sebe i videces koliko devojaka ima, treba samo da ih primetis;).Moras da imas cvrst karakter i odolis raznim iskusenjima.Budi korektan i ne pravi gluposti sa familijom moj ti je savetyes3.

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
161
Ne razumem, kako si uopšte došao u dilemu,pa vi ste rod.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Tek ti je dvadeset godina..naravno da ces samo o sexy razmisljati..samo pazi ..tim cinom se ne zavrsava nista nego tek otvara i pocinje briga i komplikacije..Ne bih ti savetovala da to radis..imas mnogo opcija..velikih mogucnosti da sebi nadjes dobru devojku koja bi ti odgovarala u svemu..zasto bi sebi komplikovao zivot?
Najsladje jeste zabranjeno voce ali se mnogima to isto olupa o glavu i prestane da bude tako slatko..vec postane gorko..kajanje.Pokazi se kao prava odrasla osoba koja ume da razmislja..ali glavom..na ramenima..;)

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
11
Nije stvar u devojkam ima ih oko mene dosta,i nisam nikad ni pomislio o tako necem nego je ona to inicijanirala sama vidim to svaki dan i nije mi do tog,jos nesto glupo je za rodbinu tako govoriti ali ona je sponzorusa taj tip je milioner da tako kazem ima svoje firme itd i znam da je sa njim samo zbog love,meni ponudili stan da ne placam i ja sam se nasao u toj prici,velik je problem u pitanju jer se malo znamo i svasta se moze desiti,mada ja to necu ali ako recimo odbijem to ne bi opet bilo dobro.a ona zgodna nesto neverovatno.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
opet se vracas na pocetak...
bolje se ne petljaj ,ma kako da izgleda zgodno.

dosta clanova bi se slozilo sa nama koji ti ne savetujemo nikakav kontakt koji prelazi granice pristojnog...
a sve je na tebi...

pitao si za savet...dobio si ga.

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
161
opet se vracas na pocetak...
bolje se ne petljaj ,ma kako da izgleda zgodno.

dosta clanova bi se slozilo sa nama koji ti ne savetujemo nikakav kontakt koji prelazi granice pristojnog...
a sve je na tebi...

pitao si za savet...dobio si ga.
da tako je

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag