Zabrana

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E da zabranjujem sebi da me boli glava ali nikako da nateram sebe zadnjih nekoliko dana :dntknw:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
E da zabranjujem sebi da me boli glava ali nikako da nateram sebe zadnjih nekoliko dana :dntknw:

Uhh... idi ti na pregled. Bolila tako i mene, pa ja išo. Nisu ništa našli unutra. Kažu upalila mi se ona žica što drži uši da ne otpadnu.

Ja nikome ništa ne zabranjujem... kad mi nešto il neko smeta ja opletem... pa šta bude.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Uhh... idi ti na pregled. Bolila tako i mene, pa ja išo. Nisu ništa našli unutra. Kažu upalila mi se ona žica što drži uši da ne otpadnu.

Ja nikome ništa ne zabranjujem... kad mi nešto il neko smeta ja opletem... pa šta bude.

Misliš upalila ti se sijalica pa si se posle sam setio šta ne valja :D

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Zabranjujem da se stavljaju bilo kakve zabrane. Pustite slobodne misli po forumu.:)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Zabranjujem: Deliji- da voli samo sebe, Dethu- da nosi ''istu majicu'', Titu- da se pravi mnoogo pametan (malo nije problem, ali mnoooogo jeste), Mars-da nam ne želi dobro jutro u 3 popodne, Sendi- da bude zbunjena...:lol: :lol: :lol:

Sebi ništa ne zabranjujem, sebi ništa ne zameram...Savršena sam...:mrgreen: :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Zabranjujem dragoj Dum da bude tako savršena! :lol: Ostavi malo i za druge!;)
Iako ti lepo stoji!:D

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Zabranjujem da se kopaju teme od pre Hrista :???: Sad da bih nasao aktuelnu temu moram da "preorem" bar 5 strana ... :dntknw:

Natrag