Zabava preko interneta :)

Član
Učlanjen(a)
11.08.2013
Poruka
1
Pozdrav svima na forumu ovo je ujedno i moja prva objava.
Pošto sam od skora počeo čitati objave ovde,nisam baš bio siguran u koju podgrupu bi išla ova moja objavica,ali to ću vam objasniti tek u nastavku. :D

Želeo bih da vam predstavim jednu igru koja simulira stvarni život,ona se igra preko interneta i nju možete igrati od 5 minuta do 24h dnevno.Verovatno se pitate kako to i kakva je to igra?:thinking:
Pošto je to free MMOG browser igra,za nju nije potrebna instalacija,već samo nađete igru kao što nalazite i ovaj forum,kucajući u pretraživač.:D
Dobro da ne dužim previše i sami znate kako te stvari funkcionišu,pokušaću da vam predstavim igru u najboljem svetlu.

:info:
Radi se o igri pod nazivom eSim,ona je stara svega oko dve godine,a od skoro je otvoren i novi server,na tom serveru možete brže napredovati.
eSim je napravljen da bi što više podsećao na stvarni život,ali mu je svrha kao i većini igara rat.Međutim,igrači uglavnom provode vreme družeći se na čet kanalim,dok je igra samo formalnost.Ono što je zanimljivo u igri,a to je da ima mladića od 15 godina,preko nas 20etogodišnjaka pa sve do ljudi u ozbiljnim 50tim godinama života,a sve nas povezuje ta igra.
Banalno ću vam objasniti kako igra funkcioniše,svaki igrač predstavlja jednog lika nešto slično Omerti,samo se ovde borite za svoju zemlju.Bili vi iz Srbije,Hrvatske Bosne i Hercegovine,kad se registrujete uzimate državljanstvo svoje zemlje(U toku igre možete menjati Državljanstvo,ali samo ako vam odobri od te države Kongres).Naime,možete se baviti Politikom,u okviru politike možete biti Ministar,Poslanik,Predsednik stranke,pa čak i Predsednik Države.Budite opozicija ili pozicija i pokušajte od virtuelne Srbije da napravite silu Svetskih razmera.Bavite se ekonomiom,kupite firmu,trgujte valutama na monetarnom marketu,preprodavajte hranu,oružije,drvo,dijamante i pokušajte na taj način da dođete do kapitala,a zatim možete osnovati i Korporaciju,prodavati akcije svojih firmi,tražiti ortake i praviti ortačka društva itd itd.Ako ipak uzmete za zanimanje vojsku,možete napredovati od vojnika,preko oficira pa sve do Ministra Odbrane.Vaša vojna jedinica može biti privatna ili državna,kad ste privatna jedinica,možete naplaćivati strancima odlazak u rat za njihovu zemlju itd,na kraju krajeva sve zavisi od vašeg interesovanja.
I ono što ja najviše volim možete biti novinar,ja sam u virtuelnom Svetu najviše vremena proveo pisajući članke za našu malu Srbiju,zatim sam se proširio na Balkan,a potom na ceo Svet,a sad su moje virtuelne novine u top10 najčitanijih novina te igre.
Svaka profesija vam donosi određen kapital,koji iskorišćavate za kupovinu opreme kako bi se borili za svoju zemlju.
Pravi primer toga je Hrvatska koja je 4 meseca bila pod okupaciom Mađarske,a zatim 3 meseca pod okupaciom Srbije,a danas ima najveći broj stanovnika u igri,dok Srbija iz dana u dan opada.
Zamolio bih vas da nas posetite,registrujte se,pogledajte i sami procenite da li vam se sviđa ili ne.:cool:

Anonymous.jpg
eSim možete naći na linku ispod,pogledajte i posetite nas,siguran sam da će vas zainteresovati.Veliki pozdrav od Kralja Lasica(P.S. Ako vam je potrebna neka pomoć kontaktirajte me u okviru igre).
LINK: e-sim - Free MMOG browser game
 
Natrag
Top