Za tablicu po sopstvenom izboru - 80.000 dinara

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Za tablicu po sopstvenom izboru - 80.000 dinara

szh7cn.jpg


Vlada Srbije donela je uredbu o izmeni uredbe o visini naknade za usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova u oblasti izdavanja vrednosnih obrazaca i registarskih tablica i fotokopiranja dokumentacije.

Najviši iznos gradjani će plaćati za registarske tablice koje sami izberu - 80.000 dinara, navodi se u odluci, objavljenoj u najnovijem "Službenom glasniku".

Toliko će se plaćati za registarske tablice za teške četvorocikle, odnosno putnička vozila po izboru, kao i za posebnu zadnju registarsku tablicu za teške četvorocikle, odnosno putnička vozila, navodi se u odluci.

Izdavanje vozačke dozvole, u bruto iznosu, košta 800 dinara, probne vozačke dozvole 500 dinara, saobraćajne dozvole 1200 dinara, potvrda o privremenoj registraciji 300 dinara, navodi se u odluci.

Registracione nalepnice koštaju 400 dinara, registarske tablice za teške četvorocikle, putnička vozila, autobuse, trolejbuse i teretna vozila 2000 dinara...

Od bruto iznosa koji gradjani plaćaju, kako je navedeno u uredbi, deo novca se uplaćuje na račun Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca.

SrbijaNet

 
Natrag
Top