Za 20.000 din traži ženu za sve: seks, čišćenje, druženje, sekretarisanje...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Za 20.000 din traži ženu za sve: seks, čišćenje, druženje, sekretarisanje...

Na sajtu "Malih oglasa" pojavila se neverovatno bezobrazna, a mnogi bi rekli i "bolesna" ponuda. Oženjen muškarac od 59 godina, po rečniku bi se reklo vrlo obrazovan, dao je detaljan opis kakava mu devojka treba - za seksualne usluge, druženje, čišćenje stana, doček gostiju, šetnju u gaćicama po stanu...

1_zpsd6ae8cdf.jpg

Ovaj oženjen muškarac, koji kako kaže ima i sina, traži kompletnu devojku - mora da bude obrazovana, zaposlena, da govori engleski jezik, da je slobodnog duha, samosvesna, čista, pedantna, vitke građe, nižeg rasta, da ima "kulturu tela"... Rekli biste da traži savršenu partnerku.

Ali ne... Od nje se pre svega očekuju seksualne usluge, kasnovečernje masaže, maženje... Međutim, tu su i manji sekretarski i administrativni poslovi, dočekivanje poslovnih partnera i prijatelja, čišćenje stana u kome se sastaju, ali i stana u kome ovaj "gospodin" živi sa porodicom.

Do sada smo u oglasima svašta pročitali, od potrage za devojkama za snimanje seksa sa životinjama, do prodaje rođenog sina džabalebaroša, ali ovako nešto... Uostalom, ovo je deo oglasa.

ISKLJUČIVO:
Kulturno, uljudno, učtivo ponašanje, prirodna ženstvenost.
Devojka koja poštuje muškarca i naklonjena je muškarcu, i želi da mu udovolji u svemu.
Ljubaznost, uslužnost, "geisha style", "always smile".

Razumeš:
Ovo je konkurs, javiće se dosta devojaka, i ti si sposobna i spremna da učestvuješ u konkurenciji.
Znaš da je ovo za tebe odlična prilika koja se retko ukazuje, i daćeš sve od sebe da je iskoristiš.

NE:
NE klasična sponzoruša; NE profesionalka; NE devojka koja hoće samo da iskoristi muškarca i koja hoće samo da nešto uzme.

Ponavljam: NE angažujem "pratnju", NE naručujem usluge…

Molim detaljan mejl od ozbiljno zainteresovanih devojaka i kontakt-telefon.
Molim da mi ne šaljete neozbiljne i glupave mejlove tipa: "o čemu se tu radi….", "šta Vi u stvari tražite…", "samo se raspitujem…" i sl.

Veliki broj korisnika "Malih oglasa" nije mogao a da ne prokomentariše to što su pročitali. Mnogi se pitaju da li je ovo "šala", parodija na razno-razne oglase za posao, drugi "ponuđača" nazivaju škrticom jer za sve ovo nudi platu od samo 20.000 dinara mesečno, dok treći smatraju da "matoru drtinu" treba pod hitno poslati u zatvor.

A ako se pitate koja bi se "jadnica" javila na ovakav oglas i prihvatila krajnje nepristojnu ponudu pročitajte "Andrijanin" komentar i sve će vam biti jasno.

2_zps95281b45.jpg


Izvor: Vestionline
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ja bih dao i milionče za takvu cicu. Može i u funtama sterlinga.
 
Natrag
Top