Хришћанство

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Te 1914 godine se navrsilo 7 vremena iz danilovog prorocanstva.

Mirko jel ti dobro....vreme je godina i nije prešlo preko Navuhodonosora 2520 godina već samo SEDAM godina i tako se ISPUNI na Navuhodonosoru proroštvo a ne na Isusu.Napisah ti to sve i mislio sam da si shvatio i da nećeš ponovo neistinu nuditiali moja greška je zaboravih da si Rašin a to menja stvari.

,a sam isus nema potrebe da bukvalno silazi na zemlju jer on je jednom za svaga dao ljudsko telo kao otkupninu.

Mirko,nije za jelo sve što leti shvataš i avioni lete.
Reciti Gospodu da ne treba da dolazi. Ne Mirko neće On doći kao žrtva već car, traži da ti vrate novac jer su te prevarili.

Sto se tice 144.000 veoma je ruzno da se sprdas sa njima jer ce oni posle isusa biti najmocnija stvorenja u celome svemiru.To su oni koji su otkupljeni sa zemlje,Isusova braca koja ce sa nim biti sukraljevi i susvestenici.
Otkrivenje 14

Zarto nisu Js tih 144ooo?
Moraće prvo Raša i Jelena partiju šaha pa ko pobedi njegovi uskaču umesto Izrailja.

Bože dragi šta sve trpiš.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Mirko jel ti dobro....vreme je godina i nije prešlo preko Navuhodonosora 2520 godina već samo SEDAM godina i tako se ISPUNI na Navuhodonosoru proroštvo a ne na Isusu.Napisah ti to sve i mislio sam da si shvatio i da nećeš ponovo neistinu nuditiali moja greška je zaboravih da si Rašin a to menja stvari.
Mirko prvo napisi zasto danilo nije napisao 7 godina nego 7 vremena
2.kolko traje jedno vreme

Mirko,nije za jelo sve što leti shvataš i avioni lete.
Reciti Gospodu da ne treba da dolazi. Ne Mirko neće On doći kao žrtva već car, traži da ti vrate novac jer su te prevarili.
Mirko,covek moze sve da jedes,samo ako hoce.Bog ako hoce moze ponovo da nam baci "manu"
Naravno da ce Isus doci zajedno sa svojim ocem Jehovom sa suncanog istoka i to kao carevi

Zarto nisu Js tih 144ooo?
Moraće prvo Raša i Jelena partiju šaha pa ko pobedi njegovi uskaču umesto Izrailja.

Bože dragi šta sve trpiš.
Tih 144000 cine svi oni koje Isus zapecati,a to je pocelo od I veka pa traje do dana danasnjega...
Nama dvojici sigurno nije mesto uz njih.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Mirko prvo napisi zasto danilo nije napisao 7 godina nego 7 vremena

Nije čuo za Rašu inače bi napisao.

2.kolko traje jedno vreme

U prvom ispunjenju se nezna, nema odrednicu.U drugoj turi se zna kaojako tegljiva roba a u trećoj turi se i zapeva od dužine.

Mirko,covek moze sve da jedes,samo ako hoce.

I svinja tako radi.

Bog ako hoce moze ponovo da nam baci "manu"

Hoće ali ne paganima.

Naravno da ce Isus doci zajedno sa svojim ocem Jehovom sa suncanog istoka i to kao carevi

Daj citat gde dvojica stižu:

Tih 144000 cine svi oni koje Isus zapecati,a to je pocelo od I veka pa traje do dana danasnjega...
Nama dvojici sigurno nije mesto uz njih.

Već rekoh da ne pečati Isus već ANĐEO i citat ti dadoh ali veru i razum ne mogu dati.
Nije počelo od prvog veka i to ti rekoh (ti kao navijen ponavljaš isto) piše tek posle otvaranja ŠESTOG PEČATA POČINJE PEČAĆENJE144000 REKAO SAM DA ZAPIŠEŠ I NISI ilii da zapamtiš ni to nisi mogao....[/QUOTE]

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Pa posto neki ришћани misle da sve znaju i zato se ponose,za njih bi bilo dobro da poslusaju Pavlov savet u Rimljanima 11 glave.
1 Govorim, dakle: eda li Bog odbaci narod svoj? Bože sačuvaj! Jer sam i ja Izrailjac od semena Avraamovog, od kolena Venijaminovog.
11 Govorim, dakle: eda li se spotakoše da padnu? Bože sačuvaj! Nego je njihova pogreška spasenje neznabošcima, da bi se i oni razdražili.
13 Jer vama govorim neznabošcima; jer, budući da sam ja apostol neznabožaca, hoću da hvalim svoju službu;
17 Ako li se neke od grana odlomiše, i ti, koji si divlja maslina, pricepio si se na njih, i postao si zajedničar u korenu i u masti od masline;
18 Ne hvali se granama; ako li se, pak, hvališ, ne nosiš ti korena nego koren tebe.
19 A reći ćeš: Odlomiše se grane da se ja pricepim.
20 Dobro! Neverstvom odlomiše se, a ti verom stojiš; ne ponosi se, nego se boj.
21 Jer kad Bog rođenih grana ne poštede, da i tebe kako ne nepoštedi.
22 Gledaj, dakle, dobrotu i nepošteđenje Božije: nepošteđenje na onima što otpadoše, a na sebi dobrotu Božiju, ako ostaneš u dobroti; ako li pak ne, i ti ćeš biti odsečen.
23 A i oni, ako ne ostanu u neverstvu, pricepiće se; jer ih je Bog kadar opet pricepiti.
24 Jer kad si ti odsečen od rođene masline, i pricepio se na nerođenu pitomu maslinu; a kamo li ovi koji će se pricepiti na rođenu svoju maslinu!
25 Jer vam, braćo, neću zatajiti tajnu ovu (da ne budete ponositi), slepoća Izrailju pade u deo dokle ne uđe neznabožaca koliko treba.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Pa posto neki ришћани misle da sve znaju i zato se ponose,za njih bi bilo dobro da ....

Da, da... ima ovde ljudi koji misle da sve znaju i veoma su arogantni.

Zwischenablage01_zps7ob2ahhs.jpg

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Prošle godine sam jednom primetio i slikao. Jedna slika puno govori...kada neko za sebe misli da sve zna.

Zwischenablage014_zpsve5yvqbs.jpg

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pa posto neki ришћани misle da sve znaju i zato se ponose,za njih bi bilo dobro da poslusaju Pavlov savet u Rimljanima 11 glave.
1 Govorim, dakle: eda li Bog odbaci narod svoj? Bože sačuvaj! Jer sam i ja Izrailjac od semena Avraamovog, od kolena Venijaminovog.
11 Govorim, dakle: eda li se spotakoše da padnu? Bože sačuvaj! Nego je njihova pogreška spasenje neznabošcima, da bi se i oni razdražili.
13 Jer vama govorim neznabošcima; jer, budući da sam ja apostol neznabožaca, hoću da hvalim svoju službu;
17 Ako li se neke od grana odlomiše, i ti, koji si divlja maslina, pricepio si se na njih, i postao si zajedničar u korenu i u masti od masline;
18 Ne hvali se granama; ako li se, pak, hvališ, ne nosiš ti korena nego koren tebe.
19 A reći ćeš: Odlomiše se grane da se ja pricepim.
20 Dobro! Neverstvom odlomiše se, a ti verom stojiš; ne ponosi se, nego se boj.
21 Jer kad Bog rođenih grana ne poštede, da i tebe kako ne nepoštedi.
22 Gledaj, dakle, dobrotu i nepošteđenje Božije: nepošteđenje na onima što otpadoše, a na sebi dobrotu Božiju, ako ostaneš u dobroti; ako li pak ne, i ti ćeš biti odsečen.
23 A i oni, ako ne ostanu u neverstvu, pricepiće se; jer ih je Bog kadar opet pricepiti.
24 Jer kad si ti odsečen od rođene masline, i pricepio se na nerođenu pitomu maslinu; a kamo li ovi koji će se pricepiti na rođenu svoju maslinu!
25 Jer vam, braćo, neću zatajiti tajnu ovu (da ne budete ponositi), slepoća Izrailju pade u deo dokle ne uđe neznabožaca koliko treba.

Ovde si tako lepo komentarisao tzv.svedoke i dobro si primetio da oni uzAdv.pretenduju da senu na mesto 144000 Izriljaca ali zbog oholosti i desetaka kao ulaznice ne mogu da čuju Pajine reči a on ih nije iz prsta izvukao već iz proroštva.
To sad lepo objasni tim dvema grupama da su prevareni pa kad ti poveruju ti dođi i javi nam.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ovde si tako lepo komentarisao tzv.svedoke i dobro si primetio da oni uzAdv.pretenduju da senu na mesto 144000 Izriljaca ali zbog oholosti i desetaka kao ulaznice ne mogu da čuju Pajine reči a on ih nije iz prsta izvukao već iz proroštva.
To sad lepo objasni tim dvema grupama da su prevareni pa kad ti poveruju ti dođi i javi nam.

Ako si pazljivo procitao ove gornje stihove iz Rimljana 11 glave,kakvu si korist izvukao.Sta ti se to dopalo,a sta nije.
Trebaju li hriscani da se uzohole nad jevrejima???
Trebaju li da seju mrznju prema Jevrejima?
A sta danas rade ti koji sebe nazivaju hriscanima?
Nisu li ti isti pobili u II sv.ratu oko 20 miliona Jevreja samo jer su Jevreji?
Nisu li ovi danasnji hriscani napravili veliko zlo jer su izbacili Jehovino ime iz Biblija?
Nisu li ovi danasnji hriscani napravili veliko zlo jer su uveli mnoge bogohulne nauke kao trojstvo,ikone i idolopoklonstvo,krst,bozic,uskrs itd?
Nisu li se ovi danasnji hriscani poneli daleko iznad Jevreja? Jesu i zato ih je Pavle opomenuo mnogim stihovima,a ja sam izneo gornjie o poredneju sa maslinama.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Бити хришћанин није ништа лагодно како многи мисле. То није само реч без икаквог значења, већ је значење те речи пожртвованост, понизност, љубав, свакодневна борба са лицемерјем овога света, борба са својим лошим навикама и гресима, жртва за веру у Господа Исуса Христа, нашег Спаситеља.

Свакодневно водимо празне приче и намећемо једни другима своја мишљења, а током тог времена заборављамо на понизност и на част која нас обавезује. Да ли би се тако свађали да Господ Исус стоји поред нас? Никада! А ми се понашамо као да Он уопште није присутан, као да не види и не чује ништа, као да не може да завири у наша срца. А Он то може увек.

Бити хришћанин је велика одговорност, јер мала грешка и ђаво ће се смејати и ругати. Када су се ругали Господу. мислимо ли да неће и нама? Још како. И мрзеће нас због Његовог имена, а волеће оне који ласкају и философирају. Јер нараштај који не жели Бога и не може другачије.

Када већ преузмемо одговорност, пут постаје тежак, али победа је невероватна. Свет ће нам затворити врата, али ће нам Бог отворити Своја. Људско слављење и прављење идола ће бити далеко од нас, али ће Слава Божија бити наш штит. Ко прихвати име Исусово, нека зна да бити хришћанин није ништа лако, већ тешко и величанствено.

Natrag