XBMC PVR IPTV lista

Učlanjen(a)
14.12.2014
Poruka
8
Ima li lista za cinestar kino tv itd ? Za xbmc ili iptv ako neko ima nek posalje link plizzzz...

Učlanjen(a)
29.11.2014
Poruka
127
imam ja neku listu koju cu rado podjelit s drugima samo neznam pravila foruma jer sam nov a pravila nisam pronaša nidgje da ih pročitam...ako smjem mogu zipat i tu zakačit u temi ?
Ili postoji druga tema u kojoj se razmjenjuju liste ?

edit; sad vidim da postoji sekcija za šeranje listi ali nije dostupna novim članovima sa manje od 100 postova na forumu

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
64
mozel ta lista na pm ?

BBTS nova lista kanala ce biti u obliku addona uskoroooo
B7G1AMUCMAEwLXk.jpg:large

Thanks to BBTS The Source

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
14.12.2014
Poruka
8
I nije im neka fora 100 postova ha ha nema veze u svakom slucaju hvala ako je neko voljan nek posalje na pm

Ako neko hoce da podeli listu moze i na pm
Da ne moram sad odkucati 100 postova .:)

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pozdrav i ja bih bio zahvalan da mi neko posalje neku dobru listu koja se redovno update-uje na pm. Koristim neku listu od 8300 kanala u kojoj velika vecina ne rade.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
imam ja neku listu koju cu rado podjelit s drugima samo neznam pravila foruma jer sam nov a pravila nisam pronaša nidgje da ih pročitam...ako smjem mogu zipat i tu zakačit u temi ?
Ili postoji druga tema u kojoj se razmjenjuju liste ?

edit; sad vidim da postoji sekcija za šeranje listi ali nije dostupna novim članovima sa manje od 100 postova na forumu
Listu mozete podeliti i sa manje postova, samo mora da se postavi po pravilima, i sve je objasnjeno u odgovarajucoj temi. Uvek mzoete podeliti listu preko privatnih poruka sa ostalim clanovima.

Natrag