Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
alo saidkasim,
hvala na informaciju, dali onda imam dva Live TV "Live TV" i "Live TV2" ili kako to onda izgleda?
Ako mozes pusti sliku da vidim, jer kod mene ucita oba ali samo mi pokazuje jedan na homescreen.
jedan je liveTV ali ucitava m3u liste iz oba addona. ako su dva livetv ukljuceni u opcijama npr. stavis u jednu listu group-title="t2" , a drugu group-title="siol" i lakse se snalazis unutar livetv-a.
Za uspomenu i dugo secanje.
To je bila lista koja je izdrzala najduze i najvise puta objavljivana ili cela ili delovi.
Slava joj , sad ce biti zanimljivo gledate kako se juri nesto pristojno sto se moze gledati.
Jel to ona sto ima HLS u linku? Juce ili prekjuce se objavise neki delovi te liste i stade, nisam proveravao do sad, nisam je ni gledao ali bila je stabilna, uvek radila.
radi ta lista i dalje sa malom izmjenom u ip adresi nemorate o njoj puno polemisati ako budete nastavili daje objavljujete svaki drugi dan po forumima ima daje nacisto ukinu ..