XBMC - Kodi Pulsar Universal Streaming

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
436
napravio sam experiment...(sklonio skriveni XBMC, deinstalirao Gotham,instalirao Helix i nakon osnovnih podesavanja instalirao sa ove adrese repo i PULSAR.

Nakon pokretanja dobivam script failed , ali nadjem jedno uputstvo (link na dnu stranice) i podesim po njemu i sve radi OK !!!odnosno FERCERA !!! kao što je rekao Thomas M.

znaci kod Gothama ovako:
CxthDOl.png

kod KODI ovako:

gntxnm3.png

i na kraju sve radi (bar kod mene)

evo dokaza ...
o6C312Z.png

zKUz0Xf.png

UswTKwZ.png

sve ovo ima jako dobro objasnjeno na OVOM LINKU

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Bravo care, sve radi sad ;)

Šta je potrebno da Pulsar postane novi Istream? Jel će to biti moguće kroz neko vreme, šta mislite?

Mislim Istream takođe vuče sadržaj sa torrenta i raznih streaming sajtova zar ne? Recimo Furk.net vuče filmove i serije sa torrenta. Samo što se on plaća i neupotrebljivo je.

Recimo da se napravi da je ono što je Istreamu Furk.net, Icefilms, Easy News itd. da Pulsaru to bude Kickass, TPB, Rarbg itd... Znači da on skenira sadržaj iz tih njegovih izvora i da vuče stream sa toga, kao što to radi Istream. Onda da se omogući da filmovi i serije mogu da se prebacuju u svoju XBMC biblioteku kako bi skidali one razne fan-artove i kako bi to sve izgledalo sve lepše.

Znam da je sve ovo još uvek u beta fazi ali bilo bi odlično kad bi napravili tako nešto u budućnosti sa ovim jer stvarno ima ogromnog potencijala. Sve imate u vašoj biblioteci a ništa ne morate da zadržavate na vašem hdd-u.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
@mamo;
ovo sto ja koristim od adona jako dobro rade na Kodi beta2....a to su pvr.iptv te pulsar....sigurno ima jos nekih adona koji ne rade jos u Kodi....ali to je najbolje da sam isprobas.....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Istestirao sam malo više ovaj Pulsar sad i prvi neki utisci su da je addon dosta obećavajuć, ogroman potencijal.

Prvo sam probao neke serije, pustio sam The 100 pilot epizodu čisto da vidim kako ide u 720p, 5.1 zvuk 2hd grupa radila rip, težak 1GB i Homeland 10. epizoda 2. sezone grupe EVOLVE i sve radi kao švajcarski sat, ni secnulo nije. Ipak ja imam Telekom box od 10Mbps s toga možda je pametnije da onaj koji ima slabiju konekciju sačeka malo da se serija skine pa da pusti. Namerno sam birao neke epizode starije koje imaju manje seedera da vidim kako ide i prezadovoljan sam.

Što se tiče filmova probao Edge of Tomorrow 1080p Sparksov rip i krenuo je film lepo i sve to ali posle nekih 2,3 minuta je zastao i prestao sa reprodukovanjem, izašao je skroz iz playera i vrato se u Popular Movies. Očigledno da to nije dovoljno dobra konekcija da izdrži reprodukovanje toliko teškog fajla, ovaj je bio 8GB.
Zatim sam probao The Hangover 2 720p 4,7 GB težak fajl ali sam ga držao malo da se napuni, nekih 5 minuta od kad je krenuo da ide film i onih 10-ak minuta koliko sam pustio film nije imalo problema. Mada opet realno za te veće stvari treba što bolja konekcija, ovi Yafi i 1GB teški 720p ripovi idu ko od šale.

Najveća zamerka Pulsaru mi je trenutno što ne mogu da ubacujem filmove i serije u biblioteku kao na Istream, da to ima odmah bih ga izbrisao. Prednost u odnosu na Istream je što je mnogo veći izbor kvalitetnijih ripova, pravih 720p sa 5.1 zvukom. To recimo i na Furk.net nema često ako ćemo iskreno.
Madam se da će Pulsar tek doživeti poboljšanja i da će do stabilne verzije to sve biti odlično upakovano i funkcionalno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
napravio sam experiment...(sklonio skriveni XBMC, deinstalirao Gotham,instalirao Helix i nakon osnovnih podesavanja instalirao sa ove adrese repo i PULSAR.

Nakon pokretanja dobivam script failed , ali nadjem jedno uputstvo (link na dnu stranice) i podesim po njemu i sve radi OK !!!odnosno FERCERA !!! kao što je rekao Thomas M.

znaci kod Gothama ovako:
CxthDOl.png

kod KODI ovako:

gntxnm3.png

i na kraju sve radi (bar kod mene)

evo dokaza ...
o6C312Z.png

zKUz0Xf.png

UswTKwZ.png

sve ovo ima jako dobro objasnjeno na OVOM LINKU
Konačno podesio i dozvolio kako si rekao!Ali već sam prije rekao - svi filmovi su mi u genres isti bili to akcioni ili animirani!

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
@mamo;
ovo sto ja koristim od adona jako dobro rade na Kodi beta2....a to su pvr.iptv te pulsar....sigurno ima jos nekih adona koji ne rade jos u Kodi....ali to je najbolje da sam isprobas.....
Skinuo sam kodi beta 2 i na kraju me pitao dali da izbrišem prijašnju verz(gotham) rekao sam ne i dobio goli kodi(bez ijednog addona,prgrama,svega).Probao skinuti openweathermap i radi super!Ipak sam se vratio na gotham.Pitanje-ako izbrišem gotham kad me pita , oće mi se vratiti moja stara podešenja i addoni ili ću dobiti goli kodi?I molim jednu tv listu exyu za xbmc ako može.Pozzz

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
436
Skinuo sam kodi beta 2 i na kraju me pitao dali da izbrišem prijašnju verz(gotham) rekao sam ne i dobio goli kodi(bez ijednog addona,prgrama,svega).Probao skinuti openweathermap i radi super!Ipak sam se vratio na gotham.Pitanje-ako izbrišem gotham kad me pita , oće mi se vratiti moja stara podešenja i addoni ili ću dobiti goli kodi?I molim jednu tv listu exyu za xbmc ako može.Pozzz

prouci ovu temu
http://serbianforum.org/threads/xbmc-backup-i-restore.491330/#post-1337342

znaci ,kad sredis XBMC da ti radi kako zelis i kad budes zadovoljan sa podesavanjima onda
skriveni XBMC iskopiraj na drugu particiju i onda experimentiraj, jer ce svi addoni i podesavanja biti na sigurnom, kad hoces tvoja stara podesavanja iskopiras XBMC folder nazad ...

link1
link2
link3

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Šta mislite hoće li da mi radi bolje streaming ako forwardujem portove i taj broj porta konfigurišem u Pulsar?

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
E7gzyfI.png

Pulsar Universal Streaming 0.3.2

Changelog
v0.3.2:
  • Auto updates with auto repository
  • Add Most Voted movies
  • Add IMDB Top 250
  • Add TV Shows Genres
  • Migrate TV Shows from Trakt.tv to TMDB and TVDB
  • Notify when no providers are installed
  • Add clear cache command
  • Faster displaying of results
  • Massive performance improvements
  • Check for sufficient space before starting the download
  • Use GZIP for cache storage
  • Enable TVDB caching
  • Enable Absolute Numbering for TV Shows
  • Use TMDB's Serie's name when searching for an episode
  • Fix (get/set)_setting
  • Fix raw search to a string, not an object
  • Explicitely accept GZIP payloads when performing HTTP requests
  • Change pulsard and jsonrpc host to 65251 and 65252
  • Ensure we don't hang XBMC when closing
  • Unlock files on BSD/Darwin systems (could prevent playback of OSX)
  • Change provider timeout to 30s on single core linux arm (Raspberry Pi)

Kod:
https://github.com/steeve/plugin.video.pulsar/releases/download/v0.3.2/plugin.video.pulsar-0.3.2.zip

Poslednja izmena:
Natrag