X11 - onlajn fudbalski menadzer

Član
Učlanjen(a)
24.03.2011
Poruka
7
Postoji jedna odlicna i potpuno besplatna onlajn igrica. Radi se o fudbalskom menadzeru. Vi vodite svoj tim, trenirate igrace, kupujete/prodajete ih a mozete i dobiti juniore iz svoje skole. Kao pocetnik imate pravo na 1 tim u zvanicnoj ligi sajta, tu se igra 1 ligaska utakmica nedeljno + Kup utakmica i 1 tim u privatnoj ligi gde se igraju 2 utakmice nedeljno. Svaka od privatnih liga ima svoj forum, transfer market, mozete napisati pres o desavanjima u svom timu i sl.
Pozivam Vas da se oprobate. Ja sam tamo clan vec 4 godine i prilicno sam se navukao na sve to. Kliknite na ovaj link i prijavite se:

http://www.xperteleven.com/?lid=138629&xid=365546

Kada to zavrsite ja cu tamo da odobrim tim i spreman sam da pomognem u Vasim prvim koracima kao menadzera svog tima. Ovo je potpuno nova liga gde bi svi startovali od pocetka, od nule. Ja vec vodim jednu ligu skoro preko 3 godine koja trenutno broji 64 clana i veoma je uspesna. Trenutno je rangirana kao 25-ta liga od 10 000 koliko ih ima. Znam znanje i spreman sam da pomognem da se lakse prilagodite.

Pozdrav i dobro dosli! :)
 
Poslednja izmena:
Top