Šta je novo?

Work and Travel USA program: pripremni kurs engleskog jezika

Učlanjen(a)
10.02.2014
Poruka
214
logo-mogi-big.png


Program Work and Travel organizuje se za studente koji tokom leta žele da posete pre svega Sjedinjene američke države, rade interesantne poslove i lepo zarade, proputuju Ameriku, upoznaju različite kulture, steknu nove prijatelje i usavrše engleski jezik. Work and travel USA program traje ukupno 5 meseci. U obavezi ste da radite kod poslodavca 4 meseca a poslednji mesec je namenjen putovanjima i drugim aktivnostima. Po isteku 5 meseci ističe i Vaša viza koju nije moguće produžiti, tako da je neophodno da se vratite u svoju zemlju.

Da biste dobili posao i otišli na Work and Travel USA program, neophodno je da imate što bolje znanje engleskog jezika, od čega zavisi i pozicija koju ćete dobiti.
Intervju sa poslodavcem na engleskom jeziku je prilika da pokažete svoje znanje i da se izborite za što bolje radno mesto. U zavisnosti od poslodavca, intervju se održava uživo u Srbiji ili putem Skype-a.
Intervju u ambasadi je takođe neophodan da biste dobili radnu vizu i predstavlja poslednji korak pre nego što se otisnete u ovu uzbudljivu avanturu. Na intervjuu se takođe traži odlično poznavanje engleskog jezika a informaciju da li ste dobili vizu ili ne će Vam odmah saopštiti.


Pripremni kurs Work and Travel USA u školi stranih jezika Mogi

Pripremni kurs za Work and Travel USA program traje ukupno 3 meseca. Za ova tri meseca savladaćete sve što Vam je neophodno kako biste uspešno prošli razgovore sa poslodavcem i u ambasadi i kako biste se sa lakoćom snalazili u svakodnevnim situacijama tokom programa.

Teme koje ćemo obrađivati na pripremnom kursu:

Intervju sa poslodavcem
Intervju u ambasadi
Situacije na aerodromu i u javnom prevozu
Pronalaženje smeštaja
Snalaženje u svakodnevnim situacijama: prodavnice, restorani, turizam…
Najvažnije teme vezane za posao koji ste dobili
Traženje dodatnog posla
I mnoge druge
Grupe su sastavljene od 4 do 6 polaznika. Jedan od ciljeva je i da se polaznici međusobno bolje upoznaju i povežu, kako bi im boravak u inostranstvu bio lakši i zanimljiviji.
Upis na pripremni kurs engleskog jezika za Work and travel program organizuje se svakog meseca. Broj mesta je ograničen.
Ukoliko imate predznanje engleskog jezika, kod nas možete uraditi ulazni test, kako bismo odredili precizan nivo Vašeg znanja.
Cena pripremnog kursa u jesenjem upisnom roku iznosi 200 evra, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije. Facebook fanovima odobravamo dodatni popust od 5%. Svi polaznici koji uspešno završe pripremni kurs besplatno dobijaju zvanični sertifikat škole stranih jezika Mogi.

Osnovne informacije o pripremnom kursu za Work and travel program:

Fond časova: 36 x 45 minuta
Trajanje kursa: dva i po meseca
Dinamika nastave: 2 časa nedeljno po 90 minuta
Termini: radnim danima
Broj polaznika u grupi: od 4 do 6
Cena kursa sa popustom: 199 evra
Materijal za rad: 20 €
Sertifikat: besplatan
Mnogi studenti će Vam potvrditi da im je upravo Work and travel USA program bio važna prekretnica u životu. Pridružite se i Vi hiljadama mladih ljudi i okusite nezaboravnu atmosferu jedinstvenog životnog iskustva.

Pozovite još danas i rezervišite Vaše mesto na vreme.

Terazije, Kralja Milana 4
011 26 88 928
065 26 88 928
[email protected]

Škola stranih jezika Mogi
 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Ima li u nekom drugom gradu možda?
Daleko mi puno.
Hvala.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Učlanjen(a)
21.07.2017
Poruka
3
Ja bih htela da pitam da li škola stranih jezika Mogi nudi određivanje nivoa vašeg trenutnog znanja engleskog jezika, testiranje ili kako se već zove. Hvala unapred.
 
Top