Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo kako izgleda moja antena, ali nesto na slici nije u redu,hehehe?Antena je namerno okrenuta naopacke,dakle ne stoji horizontalno vec ovako.A zasto sam tako montirao,kada je okacim po uputstvu, znaci horizontalno imam signal oko 40%, a kada je okacim ovako naopacke signal mi je 65-70%
Pozdrav!
Evo kako izgleda moja antena, ali nesto na slici nije u redu,hehehe?Antena je namerno okrenuta naopacke,dakle ne stoji horizontalno vec ovako.A zasto sam tako montirao,kada je okacim po uputstvu, znaci horizontalno imam signal oko 40%, a kada je okacim ovako naopacke signal mi je 65-70%
Pozdrav!
Pozzz drugari jel moze mala pomoc ???
Ovako:Koristim adsl telekom ,ruter je JeetSpeed i 3-ci komsija saljem net putem wirelessa.E sada posto swi mozemo da pristupimo ruteru 192.168.1.1 zeleo bih da znam sledece.
da li moze neko ,bilo ko u blizini da preko njih,tj preko njihowih kompa pristupi ruteru i tu ukuca swoju Mac adresu ,i sifru posto se widi i da ima net ???