Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
15
Moje pitanje je slicno kao i od Aleksandrasasse. Skinuo sam sa google-a winrar i pokusao nesto raspakirati (napravio sam novi folder na hdd, desni klik na zapakiranu datoteku, extrakt to- novi folder), ali kad sam isao otvoriti novi folder on je bio prazan. Moze li mi neko objasniti korak po korak sta trebam uciniti da bih mogao procitati zapakirani file. Zapakiranfile ima izgled 3 biljeznice jedna na drugoj.
 
Član
Učlanjen(a)
01.02.2010
Poruka
64
nisam neki strucnjak ali da ti pokazem kakoja koristim winrar godinama
stanes na file
desni klik i prevuces ga u prazan prostor
izaberes opciju 3 odozgo to je extract u isti taj folder samo novi direktorijum
kad winrar odradi svoje udjes u taj direktorijum i vidis raspakovano
sad ako ti je taj direktorijum prazan on ti izbaci neku gressku kao los rar datoteka ili los pasword ako ga je bilo
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Idi ovde na serbianforum u winrar i preuzmi Winrar v3.91,instaliraj ga i on sam raspakuje rar. datoteke,kada nesto pruzmes u rar-u on ti pokaze i to u rar-u i raspakovanu datoteku tako da nema sta ti da je raspakujes,on to uradi sam.
 
Član
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
23
Intersantno da su sve verzije WinRar-a na koje sam naisao, upakovane upravo u .rar
Nigde samo-ekstraktujuce arhive, ili nekog .exe fajla.

Zasto neki arhiver za ime b0ga miloga ne dolazi kao deo OS-a..
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Nadji 7-zip ili univerzal extrator, može i TUGZip, oni po definiciji otvaraju i rar i zip arhive, uz to su free. Desni klik na fajl, i komanda extract here. Ukoliko je fajl oštećen, dobićeš poruku. Kod instalacije nekog od ovih (ili svih) programa mismlim da imaš i opciju srpski li hrvatski pa će ti biti lakše.
 
Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Ako je ime winrar arhive dokument,onda desni klik na nju pa extract to dokument i pojavice ti se folder sa imenom dokument u koji je ariva ekstraktovana.

Folder ce se zvati onako kako se zove i arhiva.
 
Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Mislim da nema veze verzija Win rar-a, nego ocigledno je da datoteka ili nije dobro skinuta ili je pogresan pw kad pravi prazan folder, zeljko jel ti izbacuje nekakvu gresku prilikom ili posle extrakcije ?
 
Član
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poruka
167
ako u raspakiranom folderu nema ništa onda nemaš ispravan password, datoteka je oštečena ili ako je datoteka razbijena na više dijelova, jedan od njih nedostaje. trebao bi ti se pojaviti prozor sa pogreškom. OS sadrži alat za raspakiranje arhiva ali .rar format nije podržan.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
procitajte post broj 4 malo bolje , uopste covjek negovori o necemu sto je zapakovano u raru , covjek govori kad skine winrar kao program koji dodje rarovan i nemoze da ga otpakuje i instalira , jer nema s cim. znaci instalacija winrara je rarovana.
 
Natrag
Top