Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
E ovako winrar mi je normalno radio ali nešto se zeznulo kada sam fajl koji je bio iso.iz winrar promenio da ga otvori DAEMON Tools Lite i sada bilo šta da skinem da je u Winraru pokaže mi se ova bela ikonica šta da radim kako da vratim u normalu.
Probao sam desni klik na tu ikonicu i da promenim program koji otvara tu ikonicu ali neće...

Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
224
Napravi screenshot ( sliku sa radne površine ) i postavi ovde da vidimo šta tačno se dešava, mada mislimda sve to možeš u podešavanjima da rešiš , u DEAMON-u deštikliraj da otvara ISO , a u WinRaru podesi da ti otvara ono šta je tebi potrebno .

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
E ovako winrar mi je normalno radio ali nešto se zeznulo kada sam fajl koji je bio iso.iz winrar promenio da ga otvori DAEMON Tools Lite i sada bilo šta da skinem da je u Winraru pokaže mi se ova bela ikonica šta da radim kako da vratim u normalu.
Probao sam desni klik na tu ikonicu i da promenim program koji otvara tu ikonicu ali neće...

Kao prvo izbrisi daemon ponekad je problematican!
Kao drugo ako hoces da narezujes dvd-cd itd koristi Power Iso za narezivanje butabilnih diskova
a i ovih ostalih!

Prodje li neki dan da ne napravis sebi problem?
Daj screenshot pa da vidimo o cemu se radi?
:roll:

:gl_sigh:

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Kao prvo izbrisi daemon ponekad je problematican!
Kao drugo ako hoces da narezujes dvd-cd itd koristi Power Iso za narezivanje butabilnih diskova
a i ovih ostalih!

Prodje li neki dan da ne napravis sebi problem?
Daj screenshot pa da vidimo o cemu se radi?
:roll:

:gl_sigh:
Uspeo sam da rešim problem hvala na odgovorima :D :tease:

Natrag