Winfast tv 2000 xp expert

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Pokusavam da napravim neki home htpc koji moze potpuno da se kontrolise daljinskim upravljacem, e sad imam problem posto rcconfig programcic koji dolazi uz najnoviji softwarem ima veoma spor odziv komandi. Hteo sam da ubacim preko advanced launcher u xbmc, Kylo browser koji moze da se kontrolise strelicama na tastaturi, medjutim imam problem sto daljinski pravi po sekundu razmak izmedju klikova, nema neprekidno slanje signala. Zna li neko da li je moguce nesto editovati u rcconfig ili nekako drugacije da dozvilim key repettition.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Hvala na odgovoru, vec imam konfigurisano sve na linuxu, cak sam napravio i tutorial za to :
Kod:
[url]http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-winfast-tv2000-xp-expert-lirc-edit[/url]
Medjutim problem mi je windows trenutno, pokusavam sada na njemu da podesim komande za kontrolu web browsera, problem je sto na windows daljinski pravi veliki razmak izmedju ocitavanja dugmica :) Daljinac za ovu karticu je sam po sebi dovoljan za koriscenje pc-ja kao htpc, nego pokusavam da sto vise stvari integrisem u xbmc trenutno :) Trebalo bi da prebacim ovaj tutorial na ubuntu wiki nego me mrzi prosli put mi je nestala struja kada sam ga radio :)

Mozda cu probati sa winlircom nego svidja mi se ovaj software za daljinski, winfastov rcconfig uglavnom sve moze da se radi preko njega sa windows precicama i precicama programa. Za sada mogu preko dzojstika da koristim browser, ako neko ima bolje resenej neka kaze :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
nazalost nemam tu karticu niti sam ikada radio sa njom pa da ti mogu pomoci :)

Natrag