Windows xp PC Tablet edition POMOC!!!

Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
6
Pozdrav svima i hvala unapred na pomoci. Ovo mi je prvi put da postavljam temu,tako da se nadam i da sam pogodio gde da je postavim.

Potrebna mi je pomoc oko nalazenja "windows xp pc tablet edition".

Dobio sam Fujitsu Siemens Stylistic 4121. I kada sam ga dobio na njemu je bio XP. Kada se sistem podizao i kada dodje deo sa logom,pisalo je "Windows xp pc tablet edition" . Sistem je bio na nemackom,bio zarazen kozna cime,radiouzasno sporo i resimja da reinstaliram to. Najdem kao neki 2005 xp pc tablet edition,hajde skinem,uspem da pokrenem boot nekako,dignem novi sistem, komp sljaka ekstra ali se pojavljuju sledeci problemi. Prvo primecujem da se ispod logo xp sistema kod podizanja ne nalazi natpis "pc tablet edition". Olovka i taj neki tach sto ovaj pc tablet ima,nereaguju,takodje ni "buttons" na samom uredjaju. Skidam drajvere sa sajta,originalne,nikako ne mogu da pokrenem da proradi osetljivi ekran i olovka,kao ni dugmici. Pored svega toga ni wifi(hajde ot nije tolika muka,mozda wifi kartica i ne radi) ali zasto nece da mi instalira drajvere za olovcicu,dugmice?? E sad posle dosta googlanja,pokusaanja nalazenja drajvera bla bla bla.. dosao sam do zakljucka da ovo niej dobra verzija xp za pc tablete,jer sve ovo je radilo na predhodnom sistemu. Tako da moje pitanje je, da li mozdda neko zna ili ima da mi upload-uje neku verziju windows xp pc tablet sistema,jer ja sam googlao danima i ne mogu nigde da nadjem da skinem nesto dobro. Stalno izlazi ta neka verzija kao 2005godine,ali ona ne valja.

Nista malo sam udavio sa opisom,ali nadam se da ce vredeti,ako neko ima neko misljenje,savet, predlog za pomoc slobodno pisite :)

Prilozi

• 455789_medium.jpg
    455789_medium.jpg
    24,8 KB · Pregleda: 9
Član
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
111
Mozda Vam ja mogu pomoci ako Vam odgovara ova verzija da pokusam da je uploadam na neki hoster:
en_winxp_tablet_vl_cd1
en_winxp_tablet_vl_cd2.

Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
6
Mozda Vam ja mogu pomoci ako Vam odgovara ova verzija da pokusam da je uploadam na neki hoster:
en_winxp_tablet_vl_cd1
en_winxp_tablet_vl_cd2.

Nista me ne kosta da probam, ako ste voljni da upload-ujete,pa kada upload-jete posaljite mi linkove :) i hvala unapred.

Planiram da probam da insaliram Android da vidim hoce li on raditi kako treba,pa mozda Android uspe da prepozna olovku. Planiram da pokrenem Gparted i preko njega formatiram hard u ext2 formatu, pa nakon toga pokrenem instalaciju za Android. E sada jedini problem mi pravi to sto je ovaj uredjaj dosta star,a nema CD,pa mi je potreban eksterni, a posto nemam moram da pokrecem boot sa flesha,e tu se odrazava njegova starost. Nije predvidjeno da se pokrece boot sa flesha,ali uspem nekako da pokrenem boot sa flesha ali je jako,jako sporo. Bukvalno se ceka satima za neku opciju. E sad kazem probacu da instaliram Android,jer nzm da li ce uspeti,nikada nisam instalirao Android, a i vidim da se uglavnom pokrece preko virtualne masine,a ja hocu direktno na hard da ga instaliram. Videcu da li ce mi uspeti.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
111
Upload na MEGU je u toku. Poslacu Vam linkove. Javite mi kasnije da li je to verzija koja Vam je trebala. Imam i ovu verziju: en winxp tablet 2005 na 2 CD-a, ali ste naveli da Vam ona ne odgovara.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
111
Evo VAm ovaj Torrent. Cekirajte samo zadnju opciju.
Kod:
http://thepiratebay.se/torrent/10133338/Windows_XP_Collections_English_-_MSDN_Untouched

Poslednja izmena od urednika:
Natrag