Windows security centar se gasi

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
34
Kada formatiram xp,nakon instalcije antivirusa ugasi mi se security centar,nekoliko puta mi se to desilo,zna li neko kako ovo da se napravi?

P.S. vidio sam temu neku i neki je odgovorio da ne treba ovaj security centar,al nakon nekoliko dana samo se pocnu pojavljivati neki errori.

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Ako je sve u redu sa računarom, sa tačke gledišta security centra (instaliran i ažuran antivirus, firewall ti radi i dozvoljen je automatski update) - on se neće ni oglašavati, iako radi u pozadini. Izbaciće ti upozorenje samo kada nešto ne valja.
Sa druge strane, možda je isključen njegov proces. u start-run ukucaj services.msc, pronađi na desnoj strani servis 'security center', duplim klikom uđi u njega i promeni postavke - startuj ga (ako nije) i na padajućoj listi izaberi da se startuje automatski.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
vjerovatno si procitao moj post, ne treba ti security centar, ja ga ne koristim i kompjuter normalno funkcionise bez njega, ako zelis da ga osposobis mozes na ovaj nacin sto ti je rekao kolega iznad ili start>control panel>administrative tools>services>tu pronadjes security centar>desni klik>properties i startup opciju postavis na automatic ;)

Natrag