Zbog stabilnosti, brzine, ekosistema (jedan do drugog mi stoje macbook pro i macmini, povezem magic mouse na oba uredjaja istovremeno i koristim ga kao da fizicki imam dva misa) .Zbog ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zbog stabilnosti, brzine, ekosistema (jedan do drugog mi stoje macbook pro i macmini, povezem magic mouse na oba uredjaja istovremeno i koristim ga kao da fizicki imam dva misa) .Zbog ?
Pa ako staviš samo Zorin os onda će ti on pobrisati sve što je bilo na hardu a ako staviš dualboot znači uz Windows Zorin onda ti jedan i drugi os vide hard disc. Neka me neko ispravi ako griješim. A kako se radi dualboot imaš krcat youtube o tomeMolba koristim Windows 10 .Ali da ugradim zorin dali bih mogao koristiti hard diver koji sam prije koristio za windows da koristim i za zorin ..
Ako je pitanje da li Linux cita diskove formatirane u Windows-u, naravno da moze. Vecina distribucija po default-u vidi i cita bez problema ntfs diskove, u nekim slucajevima moraju da se instaliraju doadatni paketi. Za instalaciju, Linux se moze instalirati na raznim medijima od sd card, USB flash drive, hard disk, ssd itd. tako da tu isto nema problema. Ako hocete da zadrzite Windows i instalirate Linux pored Windows-a, i to je moguce ali treba paziti prilikom instalacije da se ne obrise ceo HDD ili pogresna particija. Moja preporuka je da oslobodite jedan deo diska i ostavite neparticionisan prostor. Tokom instalacije, mozete izabrati taj neparticionisani prostor za instalaciju.Molba koristim Windows 10 .Ali da ugradim zorin dali bih mogao koristiti hard diver koji sam prije koristio za windows da koristim i za zorin ..