Windows 8 nece da se Boot-a

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Dakle kad krene boot windowsa jednostavno zablokira i tu stoji , cak nece ni sa virtualnom masinom da pokrene boot windows-a , mozda mi maticna ne podrzava AE, NX i SSE2 jer je to potrebno za Windows 8 ? Inace moja maticna je MS-7125 .

Ispod sam vam okacio sliku da vidite koju gresku izbaci kad krene da se boot-a u virtualnoj masini .

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    301,2 KB · Pregleda: 19
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Prosto brate, CPU ne podrzava Virtual machine (maticna sa tim nema veze), odnosno AMD-V Virtualization funkciju, koliko znam K8 arhitektura nije podrzavala tu funkciju, cak ni Opteron (San Diego) nije, moras preci na Intel iz te generacije (gotovo svi Inteli od 2006 pa na ovamo podrzavaju VT-X), ili na AMD K9 pa na dalje.
Sve to inace i pise u poruci koju ti je VBox prijavio, to nema veze sa SSE2, posto svi CPU-i od 2002-ge podrzavaju SSE2, a 2005 i SSE3 set instrukcija, kao i suplemente SSE3 instrukcija.

Polako skupljaj kes i uzimaj nesto novije, pozz

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Prosto brate, CPU ne podrzava Virtual machine (maticna sa tim nema veze), odnosno AMD-V Virtualization funkciju, koliko znam K8 arhitektura nije podrzavala tu funkciju, cak ni Opteron (San Diego) nije, moras preci na Intel iz te generacije (gotovo svi Inteli od 2006 pa na ovamo podrzavaju VT-X), ili na AMD K9 pa na dalje.
Sve to inace i pise u poruci koju ti je VBox prijavio, to nema veze sa SSE2, posto svi CPU-i od 2002-ge podrzavaju SSE2, a 2005 i SSE3 set instrukcija, kao i suplemente SSE3 instrukcija.

Polako skupljaj kes i uzimaj nesto novije, pozz

Hvala na objasnjenju

Natrag