Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
61
Pozdrav
Intresuje me dali je ova moja Konfiguracija dovoljna za Windows 7 uz to moram napomenuti da koristim malo vise aplikacija e sad intresuje me dali na ovoij konfiguraciji moze normalno radit?

untitled.jpg

Pogledajte prilog 17552Pogledajte prilog 17552

[

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.04.2011
Poruka
12
Trebalo bi da moze,ja imam nesto jacu konfiguraciju i moze mi....probaj,nista ti nece biti d areinstaliras sistem...ali sedmica nije za aplikacije...ona je samo za net...

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Tu konfiguraciju sto imas je ista kao kod mene,samo sto ja imam 3 GB RAM.Ali nisi naveo koja ti je graficka kartica jer za win 7 puno znaci grafika, koji ima aero funkciju itd.
A sto se tice koji je bolji program win 7 ili win xp moj odgovor je win 7.Jer to je zadnje izdanje od microsofta i o tom sistemu su same pofale od korisnika i od mene.Koristim Windows 7 sp1 64 bit-a i radi savrseno.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Da dodam i ja komentar u prilog w7,tvoja konfiguracija je vise nego dovoljna.Moj lap top je star 5 godina sa dual core na 1,83 ghz sa 2 giga rama i radim na njemu sve sto i vecina korisnika,ponekad i autocad itd bez ikakvih problema.Znaci samo napred i udri po sedmici.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
po tvojoj konfi i nemozes staviti vise od wina X86 , jer ti za X64 treba 4gb memorije da bi radila kako treba.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Mislim da bi ti win 7 bila bolja opcija, jer kako vidim, ti koristiš integrisanu grafiku na tvom komp-u, tako da se nećeš naigrati ni na xp-u ni na 7-ici. inače moja preporuka je bilo koja 64-bitna verzija, bez obzira što imaš 2,75gb memorije, radiće besprekorno.

Natrag