Da probam, e sinovac, nisam jos toliko dokon, jos ces me nauciti necemu :lol: hehehe
Radi brzo jer si ga osakatio, ali hajde sad, pogasi i toshibi procese, pa ces videti sta ce biti, neznam sto si instalirao TUU 2013 zbog msconfig i servisa, ali hajde, valjda ti je lakse s njim, nemam nalog na YT, sta da komentarisem...bitno je da radi, hehe
Nasao si dobar win 7 ISO? nije mi bas potpuno jasno, ja imam original retail verzije, i svaki sa svojom instalacijom ima oko 45 procesa (do Home premium, jace verzije imaju preko 50) neke ja iskljucim, koje mi ne trebaju, to nema veze sa "dobrim ISO", svaki je dobar, neki tweak-uju 7-icu za svoje potrebe, a ako naletis na ostecen ili lose upload-ovan win 7, to opet nema veze sa 7-icom, svasta ljudi rade.
To za XP gresis, ali nema veze, mrzi me da objasnjavam sad, uostalom zna se razlog, ali ti kazes da je sporiji, najverovatnije ili je star sistem ili nisi driver za grafiku azurirao, sto ima veze sa novim igrama.
Decku sam pre nekih nedelju dana podigao na slicnoj masini XP SP3, samo bolji athlon XP 2200+, koji sam klokovao u 2400+ (CPU moze jos, ali ploca je slaba, tj ocajna), sa 512MB RAM-a, komp razbija NFS, sa Ati radeon 9550, prolazi NFS Underground 2 na 1280x1024, sa medium detaljima, ide na 30 FPS bez problema, na PES ne testiram, nevolim ga, ali bi mogao da igra sigurno, multitasking prosao odlicno, ipak je XP bolji za starije masine, plus nisam hteo da iskljucujem suvisne procese, dakle default je ostao (32 procesa, kad bih iskljucio bilo bi oko 26), ali je HDD bio IBM deskstar na 7200 rpm samo je mali od 40GB, ali znaci brz HDD puno.
Nema tu mnogo pametovanja bratac (google danas za to i sluzi), dodaj RAM i videces razliku, naravno ako se isplati ulagati (ima za 10-15 evra 1 GB DDR na 400 da se nadje po oglasima).
Nego rasprodaj te krseve, pa da pravimo neku zver, batali to, meni je barem dojadilo, donose mi stalno neki krs i bezim od njega, rekao sam, necu vise nista ispod socket-a 775 i AM2+ da radim, skoro sam drugu drknuo i7-3770K na 5Ghz na vodi, da vidis sta je masina, dize sistem za 2-3 sekunde, ima neki ludi SSD i Kinston 8GB HyeprX Beast na 1866Mhz CL9, grafika Radeon HD 6950, treba da je livadimo i hoce da uzme neku ASUS GTX 670 ili 680, skupe su kao za oci, kad je sve sumirao, izasla ga masina, preko 1500 evra.
Zato ti i kazem, meni je to igranje sa starudijom dojadilo, do pre 3 godine i nekako, a sad, ni za pare brate, veruj mi.
Bitno je da si zadovoljan sa radom, imas google i mozes videti sta ljudi rade sve...