Windows 7 ultimate (Savet forumasa)

Član
Učlanjen(a)
23.02.2010
Poruka
5
Imam instaliran Windows 7 ultimate i kada udjem u konfiguraciju kompjutera u donjem delu ima dva kljucai pise 30 days to activate windows now tako je pisalo kad mi je uradjena instalacija sedmice a sada pise 19 day svaki dan skida po jedan .Posto ja nisam bas iskusan interesuje me sta ce biti kada bude doso do nule .Molio bih za savete i objasnjenje.

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Pa nisi aktivirao Windows 7
Evo aktivator.

Kod:
[COLOR=#ff9900]http://www.ziddu.com/download/168097...2_0_9.zip.html[/COLOR][URL="http://www.ziddu.com/download/16809726/Windows_Loader_v2_0_9.zip.html"][/URL]

Član
Učlanjen(a)
23.02.2010
Poruka
5
Hvala ti na odgovoru.A dali ce da radi i dalje normalno ako ne aktiviram Windows 7 i nakon isteka ovog odbrojavanja.

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Ne bi ti znao to reći,pošto se nisam susretao sa time.Aktiviraš windows i miran si.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2012
Poruka
1
treba mi pomoc

cao ako moze neko da mi pomogne. doibo sam obavestenje kkoje glasi ovako:

[h=1]-Proveravaljanosti operativnog sistema Windows pokazala je da nije originalna kopija.Security Essentials ce biti onemogucen z a 30 dana ako ne resite ovaj problem.[/h][h=1]Da biste nastavili da koristite Security Essentials,kliknite na udgme ’’ idi na mrezu i odmah resi’’ i preuzmite origanalanwindows.[/h][h=1]Kad kliknem na ’’idi na mrezu i resi odmah’’ izbaci mi :[/h][h=1]Choose your edition of Windows 7[/h][h=1]Ultimate[/h][h=1]Professional[/h][h=1]Home Premium[/h][h=1]Country/region: United States (change)[/h][h=1]Product language: English[/h][h=1]$199.00[/h][h=1]Buy Now[/h][h=1]Purchase the Get Genuine Online Kit now and get:[/h][h=1] [/h][h=1]A new product key sent to your e-mail address andlisted on the order confirmation page[/h][h=1]Backup media sent in the mail[/h][h=1]Standard installation support from Microsoft[/h][h=1]The protection and confidence that only genuineMicrosoft software can provide[/h]

Natrag