windows 7 traži formatiranje externog HD

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
56
Nedavno sam na računalo instalirao Windows 7,pa sad mi je problem u tome, kad priključim jedan externi HD OS me obavještava da bi ovaj externi HD trebalo formatirati što nije bio slučaj prija dok sam imao XP i ne kod svih externih diskova.Neki će reći prebaci podatke na računalo pa ga formatiraj,a u tom je problem što je pun,a veličine je 320 GB,pa kad sam pokušao kopirat podatke s njega na drugi disk jednostavno negdje zapne i dalje ne ide.

Molim pomoć

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
vjerovatno imaš ošećenje na hd pa zato traži formatiranje. pokušaj kopirati sa xp

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Meni se takav problem pojavljivao:
1. kada mi je eksterni disk bio na kraju svog radnog veka, tj. kada je već bio gotovo otkazao. Možda ćeš nešto postići ako probaš da bekapuješ podatke sa njega na nekom drugom računaru.
2. Isti problem sam imao sa jednim eksternim diskom koji je bio ispravan, ali mu je bio neispravan usb kablić. Kada sam zamenio kablić, sve je funkcionisalo ok.

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
56
Nekoliko puta sam ga provjerio sa specijalnim programima za provjeru Hd-ova i uvijek je bilo sve uredu,a jedino bi moglo biti što je utikač na USB kablu oštećen.

Natrag