windows 7 problem

Član
Učlanjen(a)
17.07.2009
Poruka
26
koga god pokusavam da instaliram windows 7 na pc stalno mi se pojavuva error code 0x80070570 za kakov problem se zboruva ne mozam da svatam ako moze pomoc a win xp instalira bez nikakov problem pozz

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
koga god pokusavam da instaliram windows 7 na pc stalno mi se pojavuva error code 0x80070570 za kakov problem se zboruva ne mozam da svatam ako moze pomoc a win xp instalira bez nikakov problem pozz
Da li je instalacija win xp-a na CD a win7 na DVD? Moguce da je citac ne moze da procita DVD disk kako treba, nadam se naravno da si prvo proverio requirement za win 7. Takodje na kojoj si brzini rezao disk? Najbolje je da je disk narezan najmanjom brzinom. Radi clean install ne upgrade.

Član
Učlanjen(a)
17.07.2009
Poruka
26
pa bas i taka mi pisuva deka windows cannot install required files znaci li da trebam disketu rezati na najmajnom brzinom ??

Član
Učlanjen(a)
17.07.2009
Poruka
26
i jos jedno pitajne kada god uklucim usb na pc za nekoliko sekunda blokira mi se celi racunar probao sam i sa drugi usb ali isti problem ako moze mala pomoc dali je to neki kvar ili pa trebam nesto u biosu cackati pozz

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
neki problem sa explorerom, moze biti svasta... ccleaner pa ocisti cache skeniraj i registry, fix issues. Takodje ja koristim tuneup utilities za odrzavanje racunara. Defragmentaciju isto uradi, takodje na sistemskoj particiji gledaj da je bar 30% slobodnog prostora...Takodje bilo je i slucajeva da se to desava zbog slabijeg napajanja.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag