Windows 7 aero theme problem

Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
25
:hi:​

Instalirao sam windows 7 pre oko sat vremena, i umesto da mi automatski stavi na aero temu dobio sam obicnu, i sad ja promenim sa win 7 classic na win 7 aero, izabrao sam 1 od onih 6 koje su ponudjene, ali problem je u tome sto se meni samo pozadina promeni, sve ostalo je ostalo sa classic podesavanjima.

:screen:

Uploaded with ImageShack.us

I ranije sam instalirao win 7 na istom racunaru kao i sada i problema nije bilo, pocetna tema je bila aero i kad bi je promenio sve bi bilo u redu,
sad sam promeni graficku ali temu nikako ne mogu,
pa me zanima zasto je to tako, kako da resim ovaj problem i da li je to do graficke?
hvala unapred na tacnom odgovoru... superman2:D

Član
Učlanjen(a)
22.04.2010
Poruka
51
to se i kod mene desava samo se pozadina promjeni ostalo ostane isto ne znam u cemu je problem a nema graficka sa ovim nikakve veze

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
update driver graficke pa biraj neku aero temu,a hoce da se promeni i ako otvoris neki program koji je ne podrzava...
ako ti je slaba grafa mozda je komp. sam namestio ta podesavanja zbog performansi..
sve u svemu baci pogled tako sto ces da odes misem na taskbar,desni klik,properties i na donjem delu prozora cekiraj use aero peek to preview the desktop...

Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
25
update driver graficke pa biraj neku aero temu,a hoce da se promeni i ako otvoris neki program koji je ne podrzava...
ako ti je slaba grafa mozda je komp. sam namestio ta podesavanja zbog performansi..
sve u svemu baci pogled tako sto ces da odes misem na taskbar,desni klik,properties i na donjem delu prozora cekiraj use aero peek to preview the desktop...

то је штрикирано и не могу да га дирам, сиво је :vorred:

Prilozi

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    14,7 KB · Pregleda: 76
Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
mislim da ti je to tako zato sto ti graficka ne podrzava aero,ali ako kazes da je podrzavao,sigurno da je do driver-a .
jesi odradio update drivera?

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
probaj da instaliras drajver za vistu,pa javi da li je uspelo,a taj obrisi...

Član
Učlanjen(a)
04.10.2010
Poruka
29
Pozdrav ljudi ja imam slican problem. Imam svoju temu koja radi pod Aero modom ali kad pokusavam da stavim novu on mi samo promeni pozadinu i ne dozvoljava mi da stikliram onu opciju za aero, siva je.

Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
meni je tako u pocetku,mislim odmah po instaliranj OS kasnije sam od sebe ukljuci aero ne znam zasto je tako ali je tako,sacekaj malo mozda i kod tebe kasnije ukljuci,ja sam imao problem sa nekim igricama koje su starije i ne podrzavaju aero pa kad startujem igricu on ukljuci classic,a po izlasku iz igrice treba mu duze vremena da ponovo kljuci aero???

Natrag