windows 7 activate problem

Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
1
pozdrav.
imam problem oko aktiviranja win 7 .
nemogu nikako da aktiviram konstantno mi izbacuje da nije validan.
pokusavao sam sa MBR Regenerator v4.5 i odradi posao kad se restartuje opet isto.
predhodni windows 7 kad sam imao na istom racunaru problem sam resio ssa MBR regeberatorom i radilo je bez problema,kada sam reinstalirao sistem imam problem i nemogu ga otklonit.
mislio saam da je problem u programu MBR regenerator i skidao sam isto s drugih sajtova i opet se isto desavalo.
ako mi mozete pomozite mi
Instaliraj sistem Ponovo!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.396
"darko0000"da li ti je uspela aktivacija,postovidim da je tvoj post jos aktivan,ako nije da probamo nesto drugo.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.396
Probaj ovde da nadjes ima dosta:2010 win 7 fully .activated. forever .iso

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
uspeo sam sa programom Windows_Loader_v2.2.1
i pre sam pokusavao s istim ali antivirus me sprecavao.tako da sam ugasio antivirus i instalirao ,program odradio ,restartovo se i sad radi.
a bio sam se vec naviko na onu crnu pozadinu i na upozorenja svaki cas,sad mi je malo neobicno :(
hvala vam svima na pomoci!!!!!!

Untitled.jpg

Član
Učlanjen(a)
22.06.2010
Poruka
111
To sto ste iskljucili zastitu pa aktivirali nije dobar postupak zato sto neki Windows Loaderi v2 imaju integrisanog trojanca u sebi koji se moze otkrirti skeniranjem exe fajla sa Malwarebytes' Anti-Malwareom. Hocu reci da su neke ranije verzije "ciste" a sada kako koja se pojavi sve su zarazene. To sam otkrio licno. Izvrsio sam proveru nekoliko aktivatora i ima i cistih i zarazenih...E sad kako se ponasa OS posle petcha sa trojancom suvisno je govoriti. Pozz

Natrag