Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Nema veze izbacilo mi je da ne moze da se instalira na moj komp.
I meni je izbacilo da ne može da se instalira pa sam ipak uspeo da instaliram. Ploča je Sabljarka za FX cpu iz 2012g. Znači prilično matora. Ali je potrebno modifikovati Windows 11 ISO i negde sam pročitao da valja izvući gajtan za internet. Ali se moraš sam malo pomučiti šta i kako. Medjutim kada se jedamput "ubode" posilje je jednostavno.

Učlanjen(a)
30.11.2014
Poruka
60
Uz pomoc Rufus-a,juce instaliran Windows 11 na laptopu,starom 10 godina.Sve radi odlicno.od kako se pojavio Rufus,iskljucivo koristim njega za instalaciju Windows-a,i nikada niti jedan problem sa njim.

Učlanjen(a)
29.10.2014
Poruka
38
toshiba satelite l 300 windows 8 na njemu,dali se moze instalirati windows 11 ,nikako ne uspijevam ni sa izmjenama u registru...

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Evo ga novi Server 2022 build 22526. 1000. Čista instalacija na SSD ovoga puta napravio sam mesta za njega, samo ubaciš serijal i on se automatski aktivira. Što volem Microsoft. Bolje radi ova developer verzija nego klasičan win 11. I lako se nadograđuje. Nadogradio sam i prethodni Server koji mi je na HDD-eu. Što je najinteresantnije čist je Server nema šranja bloatwera i nepotrebnih dodataka. Jedina mana je radi samo na Realtek mrežnu karticu na Intela neće pa bog. Morao sam da mu dodam jednu PCI mrežnu karticu.

Natrag