Windows 10

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.186
@Salacue
Nisam. Samo sam bio subjektivan. Obozavao sam Millenium i kada sam prvi put 98-icu zamenio njime vise ga nisam skidao. Nedavno sam ga posle bog zna koliko vremena ponovo instalirao na prastaroj masini. Na njoj je bila 98-ica i kada sam pokusao da instaliram program on se pobunio - "At least Windows Me is required". U proslom postu jednostavno nisam imao srca da ga ubrojim u lose windowse pa sam krenuo od Xp-a u nabrajanju. W8 ne volim ni u jednoj verziji a ne volim ni W7SP1. Neshvatljivo (eh... neshvatljivo:) ) ali podrska za AGP je drasticno nazadovala izmedju W7 i W7SP1. Za konacan sud o 10-ki moram je imati bar mesec dana na racunarau a za sada nisam izdrzao duze od 2 dana. Pre konacne verzije vise necu ni gubiti vreme sa njom.

Podržavam te u svakom pogledu...

Učlanjen(a)
11.11.2011
Poruka
47
deinstaliran update i rešeno sa ponudom nadogradnje

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Da li neko može da mi da savet: na desnoj strani trake sa alatkama mi se pojavilo obaveštenje da se prijavim za nadogradnju na windows 10, ne znam kad i odakle, to mi smeta i želim da uklonim to sa trake i iz spiska ikona sistemske trake poslova. ne zanima me windows 10 i nemam nameru da u dogledno vreme nadograđujem išta. Ima li rešenje za ovo?

vidi ovde....sve lepo napisano pa odradi.....
http://serbianforum.org/threads/rezervacija-windows-10.616744/

Natrag