Windows 10

Član
Učlanjen(a)
06.07.2011
Poruka
121
Kako podesiti interfejs da bude na srpskom, mada ima opcija za podesavanje srpskog i kombinovano srpski i crnogorski, ali koliko vidim to je samo za tastaturu. Da li uopste ima negde da se preuzme posto u podesavanjima kaze da nije dostupno.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Meni nudi update windowsa 1o ali ne kužim dali je trajna licenca ili samo za probu.Piše da nije trial verzija i no stop mi stoj ikona u toolbaru .

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
http://serbianforum.org/threads/rezervacija-windows-10.616744/
Licenca traje koliko i ta na trenutnom sistemu. Pretposavljam da ce prilikom update proveravati legalnost licence pa mozda otkrije ako je licenca nelegalna. E sada sto se tice uklanjanja, samo treba ici na installed update i ukloniti update odgovoran za ovu ponudu:
Kod:
important update KB3035583
E sada Microsoft je pribegao staroj metodi prisiljavanja korisnika, na prelazak na novi sistem, tako sto windows update opet napuca svc.host i trusted installer posle uklanjanja. Resenje je iskljucivanje windows update... i ciscenje temorary fajlova itd...

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.186
Meni nudi update windowsa 1o ali ne kužim dali je trajna licenca ili samo za probu.Piše da nije trial verzija i no stop mi stoj ikona u toolbaru .

Ne nudi ti update windowsa nego ti nudi ono što je urednik u prvom postu napisao, da ga rezervišeš...Ikonicu ćeš ukloniti tako što ćeš ići na Installed Updates i onaj update koji je takođe naveden u uvodnom postu deinstalirati.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sto ce dobro da bude, kad svi vi sto ste se prijavili na taj apdejt, 29-og otkrijete, kako su vam svi podaci na hardu enkriptovani, a preko celog ekrana Gejcova slika i on onako gol sa kaubojke na noge, pusi kubansku cigaru i kaze, "To je sve narode", i to na cistom juznjackom. Pa se pocese za genitalije i postavi uslov od nekoliko desetina stotina dolara, za nastavak predstave. Tu zezanciju sa laznim windowsima on mora da naplati negde, pa dal ce cena da bude ljubljenje kaubojke ili iskicmavanje sa dolarima ostaje da se vidi, sem ako u medjuvremenu ne pandrkne, na tu se opciju svakako treba nadati, al ne stoprocentno, lukav je taj tip sa naocarima. Licno mislim da su ti napredni windowsi pravljeni za devojcice koje vole kad sve sljasti, za bebice novog doba koje ni ne znaju gde se nalaze, ususkani u sigurnost koju pruza ta bajkica od sistema. Ah da, jel naso neko resenje da disejbluje one keyloggere, e pa ovaj novi se ne moze razoruzati, sem ako necete na net. Kazu da sve sto se napise na bilo kom forumu, ovi proprate i sad je to cakum pakum. Cak svaki vlasnik Win 10 u planiranom programu, kako sam cuo ima i svoj dosije, elektronski naravno i to na vrlo obezbedjenom mestu, sta mislite gde je to.
Odgovor zna samo Jesse Ventura, aaahahaha...Big Beng, al u rikverc, slagvort one.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.186
Sto ce dobro da bude, kad svi vi sto ste se prijavili na taj apdejt, 29-og otkrijete, kako su vam svi podaci na hardu enkriptovani, a preko celog ekrana Gejcova slika i on onako gol sa kaubojke na noge, pusi kubansku cigaru i kaze, "To je sve narode", i to na cistom juznjackom. Pa se pocese za genitalije i postavi uslov od nekoliko desetina stotina dolara, za nastavak predstave. Tu zezanciju sa laznim windowsima on mora da naplati negde, pa dal ce cena da bude ljubljenje kaubojke ili iskicmavanje sa dolarima ostaje da se vidi, sem ako u medjuvremenu ne pandrkne, na tu se opciju svakako treba nadati, al ne stoprocentno, lukav je taj tip sa naocarima. Licno mislim da su ti napredni windowsi pravljeni za devojcice koje vole kad sve sljasti, za bebice novog doba koje ni ne znaju gde se nalaze, ususkani u sigurnost koju pruza ta bajkica od sistema. Ah da, jel naso neko resenje da disejbluje one keyloggere, e pa ovaj novi se ne moze razoruzati, sem ako necete na net. Kazu da sve sto se napise na bilo kom forumu, ovi proprate i sad je to cakum pakum. Cak svaki vlasnik Win 10 u planiranom programu, kako sam cuo ima i svoj dosije, elektronski naravno i to na vrlo obezbedjenom mestu, sta mislite gde je to.
Odgovor zna samo Jesse Ventura, aaahahaha...Big Beng, al u rikverc, slagvort one.

Vazda nešto pametuješ :D. Ne mogu da vjerujem šta pišeš. Ostaviš dobar komentar, poučan i pomislim da se od tebe može nešto i naučiti ali već na drugom komentaru demantuješ sve što sam pomislio. :roll:Romane pišeš da čovjek i zaboravi koja je tema u pitanju :D:D:D

Natrag