Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako ti je za utehu i ja sam bio nabacio Win.10 sa Win.8.1 i nisam mogao pokrenuti neke programe koje sam koristio na Win.8.1 i u podesavanjima ima dosta toga da moze da se promeni,ali jednostavno ne prihvata komandu za promenu i ja se lepo vratim na Win.8.1,sa njim sam zadovoljan.Pa kasnije ako bude mogucnosti preci cu,ako ne Preci cu na jos neki Linux,jer vec imam Ubuntu 14.04,koji veoma lepo radi i sve prikljucke sto idu uz komp prihvata bez problema.Samo ga prikljucis i OS ti odma pocne skidati drajvere za recimorinter,Skener koji je stari Mustek Web cameru telefon......A imas i aplikacije koje ti nudi za rad,nisu kao Winove,ali super rade.Mada ima i programa koji su na Winu,mogu i na Ubuntu.Uh al se ja raspisao.Hteo sam ti reci polako mozda ce kasnije biti bolje uraditi cistu instalaciju,nego Upgrade.
Aj da ne otvaram novu temu pitacu ovde. Jel to istina da kad sa WIN 7 predjes na WIN10, samo nadogradnjom koja ti je izasla na kompu koju si narucio, da ti se sve brise iz kompa? To mi nije jasno sad nikako. Dobio sam je danas da je nadogradim ali su mi neki ljudi govorili da ne radim to ako imam podataka na kompu jer se sve obrise. Unaped zahvalan svima
hvala lepo...Nije tačno...Dobiješ opciju da ostaviš sve na kompu ili da obrišeš sve...Ono što tebi odgovara to i odabereš.