- Učlanjen(a)
- 13.11.2016
- Poruka
- 18
Pozdrav svima,
Ja ne mogu da skinem nijedan aktivator. Jel moze neko link privatno da mi posalje?
Ja ne mogu da skinem nijedan aktivator. Jel moze neko link privatno da mi posalje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jesi li kupio? Licence su se uvijek prodavale.
Plus4.2 Microsoft Activation Scripts 1.4
Pogledajte prilog 130245Pogledajte prilog 130246
[Hidden content]
Meni online aktivira office 2019 na 180 dana sa automatskom reaktivacijom na 120 minuta nema permanentne aktivacije za office 2019.... Nzm mozda gresim nesto ali ne bi trebalo sve sam ispostovao.
Tako i treba, ne moze drugacije ali windows ide trajno.Meni online aktivira office 2019 na 180 dana sa automatskom reaktivacijom na 120 minuta nema permanentne aktivacije za office 2019.... Nzm mozda gresim nesto ali ne bi trebalo sve sam ispostovao.
Hvala3. W10 Digital Activation v1.3.7
Digitalna aktivacija licence W10 je Ratiborusov autorski alat za aktiviranje Windowsa 10 pomoću digitalne licence. Program za digitalnu aktivaciju W10 automatski će zamijeniti sva km dopuštenja, ako već postoje. Program za digitalnu aktivaciju W10 ne instalira niti sprema aktivacijske datoteke na vaš sustav, tako da nema potrebe postavljati iznimke u vašem antivirusnom programu.
Za sve ove alate morate biti na mreži ili morate biti na mreži da biste trenutno aktivirali Windows na Microsoftovom poslužitelju. Sljedeći put kad se povežete, ako imate pristup internetu, sustav će se automatski aktivirati.
Pri ponovnoj instalaciji sustava Windows 10 ne morate ponovno pokretati ovaj alat, a već s prvim mrežnim kontaktom MS Server prepoznaje program za digitalnu aktivaciju W10 i automatski aktivira OS (označeno!)!
[Skriveni sadržaj]
od @Ratiborus